![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
|
Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Ifj.Szakál László vagyok Hódmezővásárhelyen a Brick Packing/Tégla dekor tulajdonosa!Fő tevékenységi körünk bontott nagyméretű téglából ,szeletelt díszburkoló dekorok és rozetták! Röviden szeletelt téglából készítek olyan dekorokat, bordűröket amik már pl meg vannak padlóból, csempéből vagy egyedi elképzeléseket is meg valósítunk! A fórumba segítséget tudok nyújtani olyan kérdésekbe ami a szeletelt téglával és a dekor, bordűrrel kapcsolatos pl:fugázás,impregnálás! Köszönöm hogy meg jelenhetett a be mutatkozásom! Váróm kérdéseiteket!! Tisztelettel:Ifj.Szakál László/Brick Packing/ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tereprendező
|
Szia Laci,
Üdv a fórumon, elég érdekes a szakterületed. Magam nevében üdvözöllek és természetesen a személyes bemutatkozás után a Építőipari szolgáltatások és szakemberek - Építkezés Fórum üzleti topicban is elhelyezheted a bemutatkozásod. Képeket nem tudsz feltölteni, de belinkelni igen, jó lenne látni mivel is foglalkoztok
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
|
Üdvözöllek Sbs!
Természetesen tudok be linkelni képeket!Most még a termékeimről vannak képek mert most kezdik be építeni a rendelőim ugyan is most indult az egész forgalmazása nagyon új dolog a szeletelt téglából készített bordűr! PL: ![]() ![]() Utoljára módosítva: Brick Packing által : 2011-04-04 11:53 |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | papesz28 (2011-04-04) |
|
|
#5 (permalink) |
|
Építész
|
Nekem is tetszik az ötlet. Jól látom, hogy hálóra ragasztva készítitek? Akkor még a rakása is viszonylag egyszerű.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Tag
|
Üdvözöllek István62!Így van hálóra van ragasztva és + - 0,5mm a tűrés határ vágáskor nagyon precíznek kel lennie mert a fugából nem lóghat ki!Igen hálós rendszerrel nagyon egy szerű lerakni csak a fugázásnál kel nagyon vigyázni!
Ezáltal szeretnék meg kérni minden fórumozót aki ezeket a sorokat olvassa hogy írjon véleményt a termékekről mert kíváncsi vagyok a mindenki véleményére mert így lehet tovább haladni és finomítani! üdv Laci |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Szakember
|
Ez így hálóra ragasztva nekem nagyon tetszik! Igazából hasonlóan működik, mint a mozaik rakás akkor, csak azért attól kicsit eltér
Na értitek! Nekem tetszenek az ilyen tégladekorok, főleg a konyhában!
|
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | Brick Packing (2011-04-05) |
|
|
#9 (permalink) |
|
Tag
|
Üdvözöllek Gábor!Igazad van úgy működik mint a mozaik rakás csak egy kicsit pepecsebb munka hálóra ragasztása, de utána nagyon jól lehet haladni a le rakással!Ugyan olyan mint a padló vagy csempe vágót dekor csak jelentősen olcsóbb!Ezeket is DB-ra áruljuk nem nm2!
Igazad van sok helyre el lehet képzelni vagy felhasználni PL:Kandalló,Bárpult,Konyhapult, de akár padlóra is mert láttam már szobát burkolva szeletelt téglával, sőt úszó medence körül is láttam ha gondoljátok be linkelhetem a képeket! Üdv Laci |
|
|
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|