Építkezés Fórum   Hofstadter Tüzép Schiedel és Leier kémények - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Szaniter - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Nyílászárók - Hofstadter Kft. Beltéri ajtók - Áron Ház Kft. Mixerbeton - HODA Beton Kft. Lájkolj a Facebookon! Kövess a twitteren!

Vissza   Építkezés Fórum > Társalgó > Bemutatkozás

Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2017-04-21, 12:26   #1 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 17-04-21
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
i profili Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás gipszkarton hajlított profilok

A PROFILI Srl egy olyan cég, amely gyártásában megvalósított egy olyan rugalmas profilt, ami horganyzott acélból a falak és gipszkarton mennyezet könnyítésére szolgál. Az inspirációt a vállalat a sok éves munkák tapasztalatából a gipszkarton szerelés és építéséből szerezte. A gondosan megtervezett, kiváló minőségű hajlított profilok gyártását a levédés és szabadalmaztatás követte.
Egy teljesen új termék, amely megfelel az igényeknek, leginkább a problémás területeken, ahol lehetőség van a lekerekített falak, az S-alakú, ferde mennyezet, oszlopok, boltívek és ívek tervezésére és kivitelezésére.
Európa számos országában jelen vannak és most Magyarországot is szeretnénk megismertetni az I PROFILI szépségéről és használatáról az építőipar jelentős területein.
Az I PROFILI Srl cég a termék bemutatásával és forgalmazásával cégünket bízta meg.
Cégünk feladata a termék ismertetése és bemutatása a száraz és belső építészeti iparágban, valamint az építőipar minden olyan területein ahol szükség és igény egyaránt képezheti a termék használatát.
Eljuttatni olyan kis és nagykereskedelmi pontokhoz, ahol minden érdeklődő számára, elérhető termék legyen.

A Hajlítható-Ívelt gipszkarton profil megfelel a legkifinomultabb kreatív követelményeknek az építészek, tervezők, designerek munkáiban. Az íves falak, falburkolatok és álmennyezetek könnyítésében. Ez az eredménye a precíz tervezés és pontos megvalósítás, éves kutatás és fejlesztés után a termék szabadalmaztatása jelentette.- Az innovatív, rugalmas, de ellenálló formája - fenntartása struktúra, a kanyargó Profil könnyen hajlítható minden irányban kézzel. Ezért könnyű az alkalmazása a profi szerelőknek és barkácsolóknak.- A kanyargó Profil tökéletes ívelt falak, fátyol, boltívek és ferde falak építésére.- A "C" alakú függőleges falak könnyen szerelhetőek.- Biztonságosan rögzíti a gipszkartont mert egyedülálló szerkezetének köszönhetően a csavarok mindig talál egy biztos rögzítési pontot minden szögben.- Pozicionális, szereléséhez és rögzítéséhez egy ember is elegendő így jelentős munkavégzést és munkaerő megtakarítást eredményez.

Fő előnyei
A profilok használatának célja, általa a belső építészek, építészek,vállalatok a legkifinomultabb ötleteiket is meg valósíthassák. A profil könnyen hajlítható kézzel minden lehetséges irányba anélkül,hogy szükség lenne további eszközök igénybevételére.
A profil megtartja a kívánt alakját, tekintet nélkül a telepítés helyétől.(padló,mennyezet,stb.)
Speciális szerkezetének és kialakításának köszönhetően megtartja az ideális formáját, nincs szükség kiegészítő merevítőkre. Rögzítési módja olyan egyszerű , hogy szereléséhez egy személy is elegendő.
Hajlított profil könnyen felszerelhető a függőleges és szög formájú falak készítéséhez.

www.iprofili.hu
i profili nem elérhető  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usShare on Facebook
Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhatsz létre
Válaszokat nem küldhetsz
Fájlokat nem csatolhatsz
A hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva



A pontos idő 00:27 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum