![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szakember
Összes hozzászólás: 314
Kiosztott köszönetek: 24
Begyũjtött 23 köszönetet 22 hozzászólással
![]() ![]() |
Édesapámmal a villanynak véstük ki a falban a helyet. A vésés mellett volt már egy konnektor. Szabályosan bekötve. Mivel a fémkereső műszer nem mutatott semmit elkezdtem a vésést. És akkor jött a hideg zuhany. bele a képembe. Műanyag cső hideg víz sikeresen telibe véstem. Szerencsém volt,hogy nem volt áram éppen. Tanulság legközelebb inkább megkocogtatom a falat.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Építész
|
Ha jól emlékszem Bosch katalógusban láttam olyan detektort, ami a műanyag csövet is kimutatja.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tereprendező
|
Hát igen, éppen ezért amikor építettük a családi házat, vakolás előtt minden gépészeti falbavésett elemet lefotóztam minden helységben. Amikor eladtuk a házat a fotókat természetesen továbbadtam a vevőnek.
Én egyébként ezt kötelezővé tenném, azaz az építkezés során a falbavésett gépészetről készíttetnék fotókat. és a tervek mellé tetetném, mellékletként. De hát ehhez kevés vagyok ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Szakember
![]() ![]() |
Pedig lenne értelme.Meg annak is ha készítene az ember magának egy rajzot amin éppen azt tünteti fel,hogy hol található gépészeti elem leegyszerüsítve. Nem tervrajz. Hanem egy sima rajz. Ezt például a Hámori Albert könyvében találtam. Meg is van de ezer éves kiadás. És sorozata nagyon hires.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Szakember
![]() ![]() |
Megnézem azt a müszert boltba. nem is tudtam,hogy már ehhez is van. Amikor én vettem akkor még olyan gyerekcipöben volt ez a dolog.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| átvésés, vízcső |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|