![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
A tudósok szerint a tenisz, a squash, a futball és a tollaslabda a legelőnyösebb az egészségre: a szív, a tüdő és az izmok állandó mozgásban vannak. Egy tanulmány szerint az ütősportok 56%-kal csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálozás kockázatát.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
![]() |
![]()
A futball segíthet javítani az általános szív- és érrendszeri egészséget, és ha gyakran játszol, idővel észreveheted, hogy az állóképességed is nőni fog. A futball a futás, a gyaloglás, a sprint és a rúgás kombinációja. Ez többek között a következő előnyökkel járhat: megnövekedett állóképesség. A sport azért is jó nekem, mert a különböző futballbajnokságokon jó pénzt lehet keresni. Általában a fogadási szakértő érdemes hivatkozni. A bukmékerek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy sok pénzt keressenek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
![]()
Helló! Én személy szerint gyerekkorom óta imádom a focit. Most követem a legfrissebb sporthíreket, hogy naprakész legyek minden eseményről https://www.12termann.at/football-mo...l-beste-slots/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
![]()
A focit vagy a futballt nemmel szavazták meg. 1 sport. Több mint 250 millió sportoló játszik vele több mint 200 országban. g
|
![]() |
![]() |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|