![]() |
|
|
#41 (permalink) |
|
Szakember
Összes hozzászólás: 314
Kiosztott köszönetek: 24
Begyũjtött 23 köszönetet 22 hozzászólással
![]() ![]() |
Jelentem nagy élményekel lettem ma gazdag!
Megérkeztem! Nevem Glatz Gergő Balázs! 3750g-mal és 52 centivel megszületem. És anya apa és a bátyám növérem boldogok. És a bátyám is kijött a korházból! |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2012-02-05) |
|
|
#49 (permalink) |
|
Szakember
Összes hozzászólás: 314
Kiosztott köszönetek: 24
Begyũjtött 23 köszönetet 22 hozzászólással
![]() ![]() |
Hát én is nyomnám ha lenne mit
sbs kérdés szerinted ha ilyen szaki közvetitésel foglakoznék megélnék belöle egyáltalán mennyibe kerülne ze nekem? |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Veszprém megye
Összes hozzászólás: 27
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 8 köszönetet 7 hozzászólással
![]() ![]() |
Sziasztok tényleg dolgozom ezerrel. Krisztián! Szaki közvetítéssel meg lehetne élní, nem kellene sok pénz hozzá.
Kell egy tematikus honlapot létrehozni, rászánni két-három hónapot a látogatottság növelésére. Offline, online. Cca. 50.000-ft. Ki kell találni, hogy milyen alapokon mozgatnád a dolgaid. Például a közvetítésért pénzt kérni. Én nem ezt ajánlanám. Sajátkézben tartanám a beruházásokat, árajánlat adása, anyagbeszerzés, folyamatos kapcsolat tartása. Kipróbálni a kiviteletőket csak a megbízhatókat megtartani. A szolgáltatás körzete a környező megyék lennének, ami még kezelhető. Ha kell ötlet szólj nekem nyugodtan ha tudok segítek. A vállalkozás körülbelül egy év után lenne rentábilis. Ha gondolod segítek vagy beszállok. Aludj rá egy pár napot! Szia: Feri67 |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2012-02-12) |
![]() |
| Címkék |
| építkezés általánis, hobby, munka, szabadidő |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|