2011-01-17, 12:54 | #21 (permalink) |
Építész
|
re: Mivel vagy éppen elfoglalva?
Ez azért elég sok megrendelőt eltántoríthat.
2011-01-17, 18:45 | #22 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
Jaj szegények mennyi gondotok van. Még szerencse hogy én bérből és fizetésből élek. Ha csillagok háborújásan akarnám kezdeni azt mondanám: réges-régen egy távol galaxisban.... és is voltam vállakozó a 90-es években, de hamar visszaadtam miután elkezdték a lenyúlást minden szinteh, ha nem termelsz. Szerencsére a hobbim nem feltétlen pénzkereseti forrás, igy nem kell azon bajlódnom, hogy mikor ki fizet, mivel havonta jön a pénz. Persze hitelekkel én is meg vagyok áldva, de hát ki az aki nincs???
Nos az "ügy" amivel nyitottam a topicot még mindig folyik.... de ez egyenlőre maradjon titok....
2011-02-22, 21:19 | #24 (permalink) |
Szakember
|
Kedves Hyper!
Még nincs kész az árajánlatod, sajnos ez az ablakos figura aki nekem itt a környéken dolgozik, valami eszméletlen lassú! Ígérem nem rakok rá egy forintot sem a késés miatt sem! Én mivel vagyok elfoglalva: próbálok összehozni egy profi excell kalkulátort, amivel felgyorsíthatnám az árajánlatok kiadását! Külön képeket akarok kitenni rá, illetve kicsit átalakítom a sajátunkat, mert szerintem volt 5%-os tévedés a régiben, illetve mit mondjak... a gazdasági helyzetre és az árversenyre nézve, az előző árajánlatunk kőkeményen kitolt mindent! Ez is olyan, de látszik, hogy a vevő hol fog tudni alkudni! Mellet már dolgozunk (2 hete), jelenleg 15-ös eps-t rakunk! A honlapjaimról nem feledkezem meg, küzdök az első helyért, csak legen kicsit több időm! |
2011-02-22, 22:00 | #26 (permalink) |
Építész
|
sbs új témát nyitott neked : http://epitkezes.forum.hu/tervezes/4...keszitese.html
2011-04-17, 21:47 | #28 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
Már csak ezért is illő idetennem magam, mert pár napja ismét el vagyok foglalva a:
- kétállásos fa kocsibeállónk elkészítésével. Nem akartam nekiállni , de mivel olyan magas árat mondtak a kivitelezésre, nekiálltunk házilag. Hamarosan teljes fotósorozattal egybekötött dokumentációt felteszem az egyik oldalamra. A faszerkezet már áll, festeni kell, tetőt kell rádobni és még az apró megerősítések vannak hátra - megvettük a külső FINESA párkányokat és a sógorom pont most teszi be.... - apukáméknál teljes nyílászárócsere van - az asszony kigondolta hogy befedjük a teraszt, ezt kell előkészíteni. Ezek után már le sem irom azokat amik nem az építkezéssel kapcsolatosak.
2011-05-24, 11:08 | #29 (permalink) |
Építész
|
Hogy mivel vagyok elfoglalva? Éppen vigyorgok, mivel most jutottam túl egy jogosultsági vizsgán. Délután megkapom a SZÉSZ2 szakértői bizonyítványomat
2011-05-24, 11:18 | #30 (permalink) |
Bölcs
|
Istvánnak gratulálok.Sok sikert kívánok.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
Hálásak a hozzászólás írójának: | istvan62 (2011-05-24) |
Címkék |
építkezés általánis, hobby, munka, szabadidő |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|