![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Építész
|
![]()
Egy lelkes ember elindított egy internetes mozgalmat. Az alapok már megvannak, én már csatlakoztam. A mai világban úgy érzem fontos az, ha egy honlapon megjelenhet egy embléma: Tisztességes vállalkozás. Jó lenne, ha az építőiparban is sok ilyennel találkoznánk.
iuste.biz | Tisztességes vállalkozás mozgalom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ez tényleg nagyszerű kezdeményezés! Sajnos - vagy nem - én nem vagyok vállakozó, de maximálisan támogatom a dolgot!
Szeretnék minnél több tisztességes építőipari vállakozást csatlakozni látni, és biztos vagyok benne, hogy leszek bőven, illetve titkon bízom abban, hogy többen lesznek mint a másik oldalon. ![]()
![]() |
#4 (permalink) |
Építész
|
![]()
A feltételeket nem részletezném mert az kezdő oldal tetején egy link rögtön az alapszabályra mutat, a költség az ingyenestől az évi nettó 8.000,- ft - ig terjed, annak függvényében, hogy milyen szintet választasz. A csatlakozás nagyon egyszerű, nekem nem kellett egy fél nap, talán 2-3 rövid mail.
Igazából itt inkább az utólagos szelekció lesz fontos, tehát a kizárás, jelenleg az az érdekes, hogy ki tartja fontosnak, hogy ilyesmit deklaráljon magáról. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nos, mindenesetre én ezt a témát már most kiemeltem, azaz mindíg elől fog szerepelni a listában amíg van rá igény, és remélem ez sokáig igy lesz. Aki gondolja ha már csatlakozott itt is jelezheti, hogy mindenki lássa.
A szelekciót fontosnak tartom, Igazából egy önnmagát ellenőrző társaság működhet az alapelveinek a legjobban megfelelően.
Hálásak a hozzászólás írójának: | istvan62 (2010-07-03) |
![]() |
#6 (permalink) |
Szakember
|
![]()
Tetszik ez a mozgalom, bár a díjak már egy picit emelkedtek, de most megbeszélés alatt van a csapattal, és ha minden megvan és csatlakoztunk is ,akkor mindenképp elbüszkélkedek vele
![]() az lenne az igazi, ha az ország ott tartana , hogy a nem tisztességeseknek lenne ilyen logó, és belőlük lenne csak pár db, vagy semennyi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
Építész
|
![]()
Tartok tőle, hogy ezesetben nem sokan tennék ki az oldalukra
![]()
![]() |
#9 (permalink) |
Építész
|
![]()
Az indító bejegyzésben is szerepel a link: iuste.biz | Tisztességes vállalkozás mozgalom
![]() |
#10 (permalink) |
Szakember
|
![]()
Sziasztok! Istenigazából pár hete gondolkodtam ezen a tisztességes mozgalom dolgon! Nem hülyeség, ha tényleg tisztességes is az a cég! Szerintem, ha megvesszük a logo-t, hogy mi tisztességesek vagyunk, azért még egy nem biztos. Kicsit középkori büntetőcédula érzésem van ettől... Mármint pénzért minden bűnöm alól feloldozható vagyok...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|