![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#11 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Nagyon jó téma. Remélem, lehetséges egyben arról is írni, hogy kik azok a tisztességtelen vállalkozók, akiket mindenféleképpen érdemes elkerülni. A 22. kerületben sok sorházat és családi házat épít egy vállakozás akikkel kapcsolatba léptem. Én sokfelé érdeklődtem, és a tapasztalatok alapján mindenképpen az elkerülendők listájára került nálam. Egy ismerősöm is befürdött vele, sokminden nem működik a lakásában és hiába a szerződés szerinti több éves garanciális időszak, a cég nem hajlandó semmit sem kijavítani, úgyhogy vagy felvállalják a pluszköltséget és maguk javítanak ki mindent, vagy ügyvédhez fordulhatnak, ez utóbbinak meg ugye mindenki tisztában van a költségvonzatával, és a valószínűsíthetően nem kellemes szájízű végkifejletével...
Tehát mindenki kerülje el az ilyen cégeket, vagy a nevükhöz kapcsolódó üzletkötéseket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (permalink) |
Szakember
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 316
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 46 köszönetet 42 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Krixkrax-nak
Szerintem ez nem vezet sehova. Ezzel könnyen bele futhatsz egy rágalmazási perbe. Az, hogy a vállalkozó rossz azt ki dönti el? Milyen kritériumok alapján? Az aki ideír? Komolytalan. Aki ügyfelekkel foglalkozik az ugyan így minősíthetné a megrendelőket. Én meg csinálok egy weblapot a link megrendelőkről. Az sem lesz kicsi:-) Hogy ki a link? Azt én fogom megmondani, csakhogy a demokrácia érvényesüljön!:-) Engem még magyar vállalkozó nem vágott át. Igaz többet nem fizettem ki a sz@r munkára hivatkozva. Megbeszéltem velük és azóta sem problémáznak. Akkor most én felkerülhetek a rossz megrendelők listájára? Utoljára módosítva: Wattocsak által : 2011-06-06 19:37 Oka: pontosítás |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 (permalink) | |
Fórumtag
Összes hozzászólás: 59
Kiosztott köszönetek: 8
Begyũjtött 7 köszönetet 7 hozzászólással
![]() |
![]() Idézet:
![]()
![]() |
![]() |
#14 (permalink) | |
Támogató
Összes hozzászólás: 125
Kiosztott köszönetek: 30
Begyũjtött 19 köszönetet 17 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
Nyilván több út is vezethet az áhított célhoz. Részemről is sok sikert kívánok az oldalhoz. Tudjuk meg kik játszanak tisztességesen a palettán!
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
Bölcs
|
![]()
Tisztességesen elvégezni egy munkát, reális árakon, garanciával-ez a normális.
Aki ezeket az erkölcsi szabályokat nem képes betartani, remélhetőleg kiesik a rostán.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Sziasztok!
a másik felét is jó lenne valahol ingyenesen ellenőrizni. Tisztességtelen vállalkozók ugyanis ebben az iparban vannak bőven. A www.e-cegjegyzek-en is lehet infókat lehívni, de ott már csak az látszik, ha valaki ellen felszámolást vagy inkasszót nyújtanak be. Az pedig már az utolsó lépés. A férjemmel mi is kénytelenek voltunk a végrehajtásig jutni egy csaló cég ellen., aki a kifizetett építőanyagokat nem szállította le, és 1 éve hiteget mindenféle kifogással. Az inkasszó után nyitott egy másik bankszámlát, és mivel most újabb köröket kell futnom a másik számla inkasszálására is, addig él, mint Marci hevesen. Mit csinálhatnék még? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Csatlakozom Gáborhoz!
A tisztességes címért fizetni kell?Ki a tisztességes?Aki fizet? De ez is relatív dolog kinek mi a tisztesség? Olyan honlapot miért nem lehet létrehozni, amiért nem kell fizetni, szigorú feltételekkel lehet bejutni, és nem regisztrálásra?Ki ellenőrzi a tisztességet |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Még egy gondolat. 14 éve dolgozom az építőiparban kereskedőként. Sok vevővel találkoztam már, és mégtöbb problémával. Lelkesen próbálom a szaktudásom legjavát átadni annak, aki erre vevő is. És ezért pénzt nem szabad kérni. A tapasztalatom az, hogy többször nem fogadják meg, mint igen. A tisztességes kereskedelem számomra is fontos. De azt tudomásul kell venni, hogy ha nem a megfelelő anyagokat építik be, akkor csodát nem lehet várni. És mindenki a legolcsóbb anyagokat veszi meg. A végén persze mindig drága az olcsó anyag.
Én a személyes reklámban jobban bízok, mint egy honlap ajánlásában. A Fórumok erre nagyon jó dolgok, mindenki leírja pozitív, negatív tapasztalatait. A legegyszerűbb módja lenne a leinformálhatóságnak egy fórum, ahová az ember leírja tapasztalatait. És ezért még fizetni sem kell. |
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2011-11-24) |
![]() |
#19 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Hát én céget a magyarország.hu-n és a feketelista.hu szoktam elenörizni. Meg hát kérdezösködök. De ha már volt büntetve akkor hagyom is. Az a kár,hogy az okév listájához nem férünk hozzá. Meg ha van olyan oldal ahol több mindent akarsz megtudni fizetni kell.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|