![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hamarosan itt a Construma 2016 azaz az idei Építőipari szakkiállítás a Hungexpon.
2016 Április 6 - 10-ig Mint tudjuk ez az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fóruma, a CONSTRUMA színvonalas kísérőprogramok mellett számos újdonságot kínál a résztvevőknek, immár a 35. alkalommal..... ennyit a bevezetőről. Tetszik, hogy programturizmusnak is ajánlják: Construma 2016. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás - Programturizmus Több kiállítás is lesz egyidóben:
![]() |
#2 (permalink) |
![]()
Akiket én biztos megnézek:
Áron Ház Kft. - A pavilon 203G Új-Ház Centrum Budapest Zrt. - G pavilon 301G ki mit ajánl a hatalmas kiállítói listából? Kíváncsi leszek ki tud egyáltalán meglepni minket valami forradalmian ÚJ és megfizethető dologgal :-)
![]() |
#3 (permalink) |
![]()
Amit még kihagytam és fontosnak tartok igy bevezetőül:
![]() CONSTRUMA 35. Nemzetközi építőipari szakkiállítás A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás. Piacvezető szerepét immár 35. alkalommal bizonyíthatja 2016-ban. A közép-kelet-európai régióban már vezető szakkiállításként tartják számon. Energiahatékonyság - design – innováció A legújabb megoldások, termékek bemutatásának legideálisabb helyszíne a CONSTRUMA. Az innovatív építőanyagok, építési termékek, megoldások iránt mind a szakmai közönség, mind a nagyközönség oldaláról erőteljes az igény. A látogatók nyitottak az új megoldásokra, keresik az energiahatékonyságot segítő termékeket és egyre inkább előtérbe kerül a választásnál az igényes design szempontja is. A kísérő programok is ezen témák köré szerveződnek. 2016-ban Innovációk az építészetben címmel nemzetközi kitekintésű konferenciát is szervezünk. Építőanyagtól a tetőig A kiállítás leghangsúlyosabb tematikái a nyílászárók, kapu árnyékolástechnika, üvegipar (FRONTÁL), a tetőfedés, homlokzatépítés, bádogosipar (DACH-TECH), a víz-, hő- és hangszigetelés (INTER-ISOLA), az építőanyagok. Növekvő érdeklődés mutatkozik az építőgépek területén is. A világítástechnika, az épületvillamosság témaköre (ELECTROLIGHT) is növekvő kiállítói részvétellel erősödik évről évre. A legújabb trendeket, a téma legaktuálisabb kérdéseit egy önálló konferencia keretében mutatják majd be a téma szakemberei. RENEO 4. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kapnak a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek. A városgazdálkodás, infrastruktúrális fejlesztés kapcsolódó területeinek is bemutatkozási lehetőséget biztosít a RENEO. 2016-ban a vízgazdálkodás, vízkezelés témakörével bővül a tematikánk. OTTHONDesign 5. Otthonteremtési szakkiállítás A CONSTRUMA csokor stabil részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet. A kiállítás sikerét jelzi, hogy területe évről évre nő, 2015-ben már két pavilonban került megrendezésre. Középpontban: design és innováció A kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. Az OTTHONDesign kiállításon egyre több gyártó és nagy márka képviselteti magát bemutatva legújabb fejlesztéseit. További információk a www.otthon-design.hu oldalon CONSTRUMA KERT 5. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb, 2015-ben a kiállítási csokor közel 50.000 látogatójának 13%-a elsődlegesen e témakör miatt látogatott ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban. További információk a kiállításról: www.construma.hu/kert oldalon. Na igy már teljes a kép :-)
![]() |
#4 (permalink) |
![]()
Kedves ismerősünk a Hofstadter 3 helyen is megtalálható lesz :-)
![]() A Hofstadter Építőipar Kft. építőanyag részlege az Újház szervezésében az “A” pavilon 306A standján lesz jelen. ![]() A Hofstadter ablak ismételten önállóan lesz megtalálható az “A” pavilon 109B standján. ![]() A Hofstadter, Piramis és Bau-Styl cégek közösen részt vesznek az Otthon Design 2016 kiállításon (ez a Construma alatt lévő kiállítás). A ’G’ pavilon 301/G standján.
![]() |
#5 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
![]() |
![]()
Tegnap jártam a kiállításon.Hosszas nézelődésem után, sok tájékoztató anyaggal lesúlyozva, idejének láttam a haza indulást.22 órára sikerült fáradtan, törődötten haza érkez
nem.Egy nap nem elegendő már a látogatásra, ha alaposabban érdeklődik az ember. Óriási a kínálat, és a választék mindenből! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Vendég
Összes hozzászólás: n/a
|
![]()
nagyon sok érdekesség van, de nekem összességében hatalmas csalódás volt...
ez az egész construma annak jó, akinek nincs otthon internet a legtöbb standnál csak az előre kitalált marketing szöveget tudták elmondani, de a kérdésekre nem tudtak válaszolni... mindig azzal jöttek, hogy adjak mail címet, és majd tájékoztatnak (egyébként adtam is mindenhol, de senki nem jelentkezett) az egyik cég aki betontermékeket forgalmaz, nem tudta, hogy hol van üzeme... jeleztem, hogy Fejér megyében építkezek, és vennék mixerbetont (cementet mint kiderült csak gyártanak, de nem árulnak), közölték, hogy Veszprémben van.... jeleztem, hogy oké, de az nem Fejér megye... erre jött, hogy akkor Szfvár, majd mikor kiderült, hogy azt bezárták mondták, hogy Dunaújváros, de ekkor rájuk szólt egy kolléga, hogy ott csak ideiglenesen volt... szóval no comment aztán ami még a kedvencem, hogy el akarnak adni valamit, de még hozzávetőleges árat se hajlandóak mondani... elég nagy mennyiségben vásároltam volna, akár a helyszínen is, de ezt nem tartottam valószínűnek, hogy lehet... de azért nagy csalódás volt, hogy egy 90*120-as 3 rétegű, fa ablak árát se tudta megmondani a kiállító... amikor jeleztem, hogy 14 ablakról, 2 bejárati ajtóról, és két 3 méteres tolóajtóról volt szó, akkor pedig nagyon szerette volna, hogy rendeljem meg náluk... pedig 5 perce még árat se tudott... szóval aki szereti, ha hülyének nézik, vagy még soha nem látott építőanyagokat, esetleg repiajándékokra utazik, annak kíváló program... a többieknek időpocsékolás... ez már nem a régi construma |
![]() |
![]() |
Címkék |
construma 2016, hungexpo |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|