![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Bölcs
|
![]()
Hop Sofőrszolgálat
Szeretném ajánlani a cégünk új szolgáltatását, éjjel-nappal hívható sofőrszolgálatot, Budapest egész területén, és, ha szükséges a városon kívül is. Fix tarifák vannak . Mely esetekben forduljanak a céghez? Ha alkoholt fogyasztanak és a személygépkocsijukat haza kellene biztonságosan juttatni. Megbízható sofőrök, udvarias kiszolgálás. Várjuk hívásukat:06-70-362-27-63,Cserháti Zsuzsa
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2015-10-14) |
![]() |
#2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Sziasztok!
Én is ajánlhatok egyet? Előszőr nézd meg hogy kell-e egyáltalán sofőr: Alkohol kalkulátor ![]() Ha kell, akkor hívd az A sofőr - Sofőrszolgálat-ot. Nekem bevált. Hazafelé sokat beszéltem a sofőrrel. Elég magabiztos volt és megnyugtató válaszokat adott a kérdéseimre. (Persze, milyet adott volna!?). Mindenesetre engem meggyőzött. Gyorsan kiért, magabiztosan kezelte az autót és nem is volt drága. Mondjuk kicsit bonyolult az árkalkulátor-uk, de legalább pontosan kiszámolható, hogy mennyit kell majd fizetni.) üdv: p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) | |
Új tag
![]() |
![]() Idézet:
http://www.alkoholkalkulator.hu Most sem rossz, de remélem egyre jobb lesz! |
|
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2015-10-14) |
![]() |
#4 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tegnap láttam egy ilyen autót, épp mentek ketten valakihez :-) Még mindig jobb mint részegen vagy netalán drogosan vezetni....
![]() |
#5 (permalink) |
Új tag
![]() |
![]()
Megtaláltam az igazit ! :-)
makivezet.hu - a sofőrszolgálat kereső. Ha sofőrszolgálatot keresel Budapesten, akkor itt biztos megtalálod a számodra megfelelőt. Jó utat! |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
fix árak, sofőrszolgálat budapesten |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|