![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Üdv Mindenkinek!
Nem kell megilyedni mikor az e-napló szót meghaljuk. Bár aki nem minden nap ezzel foglalkozik annak inkább neki se álljon. Én elvesztem benne. De találtam egy vállalkozást aki profi módon végigvitte, sőt szaktanácsokat is adott, és a szervezésben is segített. Ajánlom mindenkinek. e-naploiras |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Építész
|
![]()
Megijedni szerintem sem érdemes, viszont én senki helyében nem költenék ilyen szolgáltatásra.
Gondoljuk végig. Az építkezés nem lehetséges kivitelező, és felelős műszaki vezető nélkül. A kivitelezőnek elég, ha a bejegyzést meg tudja írni. Ezt szerintem egy átlagos "egyszerű" embernek is fél óra alatt el lehet magyarázni, és utána csak annyi a dolga, hogy naponta rászán 5 percet a megírásra. (Az természetesen sajnos szükséges, hogy a számítógépet be tudja kapcsolni. ![]() Természetesen vannak bonyolultabb részek is, de olyankor ott a műszaki vezető, aki azért általában már mérnök, és remélhetőleg van némi felfogó képessége. Én tavaly év végén egy ~ 8 órás kamarai gyakorlati oktatásért fizettem nem egész tízezret, a hét elején egy kollégának két óra alatt elmagyaráztam az egész működést. Vannak olyan ügyfeleim (amatör építtetők), akik önszántukból nekiálltak megismerni a rendszert, és el kell ismernem, hogy saját elhatározásból nagyon messzire sikerült eljutniuk. A lényeg, hogy megtanulható, és szerintem ha mással akarjuk csináltatni, akkor a költségek mellett még több energiát is kell ráfordítanunk, mintha magunk csinálnánk.
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|