2012-09-19, 08:58 | #11 (permalink) |
Bölcs
|
re: ácsot keresek
Tisztelt Tóth Úr!
A faanyagvédelem című fejezetben megtalálja a Tetol Fb-re vonatkozó műszaki leírásomat, aminek az a vége, hogy a 8000 Ft-ért védőkezelt fán gyakorlatilag a töredéke van a szükséges védőszernek.Impralit CCO-t ajánlom új tetőre, Üllő, Pesti út 198. alatt kapható.100 nm-es tetőre kb.20 kg-ot kell venni belőle.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
2012-11-05, 11:33 | #12 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
Üdv mindenkinek!
Az adott témakörben keresek szakembert. A munkavégzés helye: Kakucs, egy épülő szerkezetkész házhoz. Akit érdekel, írjon a kovacs.mariann86@gmail.com címre és elküldöm a terveket. FIGYELEM! Referenciát fogok kérni! Köszönöm: Pandur Gáborné Mariann |
2013-06-26, 22:50 | #14 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
|
én ácsvagyok én eddig minden teőt ugycsináltam mint a salyaatom persze nemelég a lelkiismeret tudásnélkül nemegy de ha gondolja beszélhetünk a tetőről Tóth Benedek vagyok elérhet a tel.06209595741-es számon vagy az e-mail cimemen xlkt2009@hotmail.com
|
2013-11-22, 13:36 | #15 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
|
Az ácsokkal Dunát lehet rekeszteni.Anno 18 éves fejjel apámék tetőjét 1 komplett csapat csinálta.De már akkor is kitünt hogy drágán dolgoztak.Hoppsza elmentem iskolába jártam 4 évet és kitanultam én is a szakmát.és most visszanézve apámék tetőjére nemcsak drágán de xxx-rul is dolgoztak.Az ilyen koklereket jól xxx-n kéne rugni.(mert lehúzzák a szakma tekintélyét).+ ráadásul már állni fog a tető, ha szarul is.A normális ács pedig elesett egy relativ jó munkától.
|
Címkék |
ács, ácsot keresek |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|