Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-03-14, 08:49   #3 (permalink)
djarni
Törzsvendég
 
Csatlakozott: 11-03-03
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
djarni Vannak jó hozzászólásaidjarni Vannak jó hozzászólásai
Alapbeállítás re: hűtőszekrény szállítás avagy fektethetem a hűtőszekrényt?

Hát akkor én megmondom a frankót. Soha, semmilyen körülmények között ne legyen 45 fokos szögnél vízszintesebb helyzetben egy hűtő.

Minden, ami hasonló elven működik, azt nem fektetjük el. Hűtő, klíma, de ide tartoznak a plazma tévék is, nem szabad elfektetni. A hajam az égnek áll például akkor, amikor a 2-300 ezer Ft-os plazma tv-t hipermarketben, lenn a földön, fektetbe takarítják meg, hogy tiszta legyen a kiállított darab. Ennyit a hozzá nem értésből, ami igen bosszantó, és azt eladják, pff..

Hiába nem írják sehol, csak úgy rendelj hűtőt, ha el tudod hozni állítva, vagy meg vagy győződve róla, hogy aki szállítja, az odafigyel erre!

A mobiltelefonokra sem írják rá már vagy 10-15 éve, hogy ajánlott kisütni töltés előtt, stb.. Érdekes módon mégis meghálálja ezt az akksi. Én így töltöm a telefonjaimat 13 éve, és mindenki meglepődik, hogy bírhatja ilyen sokáig 6-8 év után is. Még a szakboltban is elcsodálkoznak. Lemerítem, és kikapcsolva töltöm. Ez sehol nincs leírva, csak az elején "formatálás" címszóval ajánlják.

Az sincs leírva sehol, hogy falra borsót hányni tilos, normális ember még sem csinál ilyet

Üdv.: Arni
__________________
Feltöltésben: Építőipari Kisokos
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának:
sbs (2013-03-14)