Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-03-10, 13:39   #5 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Loggia beépítése

Kedves István62!

Köszönöm az írottakat! Én is arra gondoltam, hogy újra kell tájékoztatást kérjek. Egyébként az osztásrendet, és a nyílásméretet nem változtathatom meg, ezt értelmeztem a hatósági tájékoztatóból, talán így meg is csinálható lenne? Mellette fel van sorolva egy csomó jogszabály, főleg arra az esetre, ha eltérnék a jelenlegi állapottól. Akkor engedélyköteles lenne, terv, és a társak hozzájárulása is 75 %-ban kellene. Ez utóbbi a legkérdésesebb jelen esetben? Van itt már fa, MÜablak és hatos osztás helyett 4-es, és + falazat is, az eredeti faltól-falig helyett.
Ami elbizonytalanít, hogy az ügyintéző nem hajlandó részletekről beszélni,tárgyalni, és legfőképpen, hogy a "Tájékoztatóval" egyidejüleg küldött egy bontási határozatot is a helyszínelés eredménye képpen, az oldalfal hőszigetelése átnyúlik a szomszéd telekre, és ez túlépízkezésnek minősül! 32 éve zárt beépítésűnek van minősítve, eszük ágába sincs beépíteni !Én ezt megfellebbeztem, várom a másodfokú határozatot.
A loggia egyébként a terasz fogalomkörébe sorolható? Nekem nem volt egészen egyértelmű az engedély nélküli munkáknál ez a dolog!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel