Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-02-24, 09:20   #54 (permalink)
Moncsi
Új tag

Összes hozzászólás: 13
Kiosztott köszönetek: 10
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
Moncsi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Gázkészülékek hibái

Köszönöm előre is a segítséget igénybe szeretném majd venni, 23 kerben lakom.Most felcsillant egy reménysugár, hogy ezt a fűtésszezont kihúzza, de minden képen egy savazást,tisztítást stb szeretnék.Tegnap minden fórumot végig olvastam és olvastam olyat,hogy a termosztáthoz legközelibb radiátornak teljesen nyitva kell lenni, kinyitottam.És a gáznyomást kicsit lejjebb vettem, és most úgy tűnik el ne kiabáljam, nem esik a víznyomás, sőt a zörgés is egyenlőre megszűnt.Igaz lassabban melegszik a víz, de gondolom az nem baj, ugye?
Közbe én szeretném kérdezni, hogy találtam neten kazántestet égősorral, olyat, hogy Beretta chio nekem smart van azt meg megvehetem jó hozzá?Legfeljebb ha nem kell cserélni elteszem tartalékba.
A másik amit nem értek, azt mondta a szervízes illető,hogy a bejövő viznél ki kell 1/2" visszacsapó szelepre cserélni azt a valamit ami ott van.Miért kell, mi annak a szerepe? Onnan működött az előző cirkó is /19 év/, persze ha ki kell kifogom cseréltetni, csak, hogy megértsem.Köszönöm szépen
Moncsi nem elérhető   Válaszol idézettel