Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-25, 08:34   #40 (permalink)
Joooe
Tag
 
Csatlakozott: 11-03-21
Összes hozzászólás: 66
Kiosztott köszönetek: 16
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
Joooe Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Felületfűtés

Idézet:
Wattocsak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A mostani hőtechnikai követelményeknek eleget tevő ház teljes egészében kifűthető padlóval vagy mennyezettel.
Állítólag a porlebegtetés miatt nem egészséges ha magas hőmérsékletre van állítva, lakószobákba meg egyáltalán nem ajánlott (bár amennyire látom a szakma nem egységes ebben) Én azért hajlok rá hogy ezt elfogadjam ezért csak hidegburkolatú mellékhelyiségekbe tervezem, ott is csak annyira hogy a lábnak kellemes hőmérsékletet tartson, nem áll szándékomban ezt teljes fűtésnek tekinteni.

Idézet:
A padló hőmérséklete ha 18-22°C akkor az nem fűt, hanem hűt!:-)
Miért, mekkora szobahőmérsékletben gondolkodsz te? Az én hőérzetemnek 18 °C bőven elég, pláne konyhába, de a fázósak kedvéért gondoltam hogy el lehetne menni huszonnéhány fokig, hogy fűtsön is kicsit.

Idézet:
Szerintem ülj le egy szakemberrel megbeszélni ezt a dolgot, mert sok kellemetlenségtől és sok feleslegesen kidobott pénztől szabadítana meg.
Tudod hogy utálom ezt a mondatot Nem akarom egyetlen szaki berögzült (esetleg rossz vagy nem ideális) tapasztalataira bízni magam, ráadásul drágán, mert minden szaki meg van róla győződve hogy amit ő mond az rendkívül értékes tutiság, és ez igaz olyanokra is akik egymással ellentétes dolgokat mondanak Azért jöttem ide, hogy kikérjem hozzáértők/tapasztalattal rendelkezők véleményét, tehát azt teszem amit javasoltál, csak nem úgy
Joooe nem elérhető   Válaszol idézettel