Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-04-30, 15:32   #1 (permalink)
gázpityu
Szakember
 
Csatlakozott: 12-02-27
Hely: ÜLLŐ
Összes hozzászólás: 391
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 80 köszönetet 77 hozzászólással
gázpityu Van már jó hozzászólása
Kacsint kavitációs kazán!!!! erről egyenlőre ennyit!!!!

Tisztelt Fazekas István úr,



Köszönjük megtisztelő érdeklődését Kavitációs Kazán termékünkkel kapcsolatosan. Az általunk forgalmazott termék egy Ukrán feltaláló-mérnök találmánya, a kazánt és a rendszert nemzetközi szabadalom védi valamint kizárólagos viszonteladói és alkatrész gyártói vagyunk. A termék nem egyezik a „Kardos” féle berendezéssel (bár megjegyezném hogy az ő által előállított rendszer sem új találmány, csak Magyarországon számít újnak) a mellékelt anyag alapján ezt látni is fogja. Szeretnénk tájékoztatni hogy ez a rendszer 220V lakossági és 380V ipari kivitelben jelenleg engedélyezési, biztonságtechnikai eljárás és forgalomba hozatali Uniós normák (TÜV) megfelelőségi nyilatkozat eljárás alatt van ami azt jelenti hogy várhatóan 2012 III. n.évben kerül forgalomba (ez év közepére lesz lakossági árlista). Mind lakossági és mind ipari felhasználás céljára gazdaságos (mértünk 114% hatásfokot is) de elsősorban ipari célra kerül alkalmazásra állandó víznyomás rendszer követelménye és zajszintje miatt, de ezt megfelelő hangszigeteléssel már megoldottuk a lakosság részére is. (Esztétikus burkolat,mellékelve a képen)



Már ősszel elkezdtük egy kompakt, lakossági célra alkalmas (lakás,családi ház,nyaraló) kazán kifejlesztését amiről ez év májusban tudom tájékoztatni.



Hamarosan megtekinthető lesz az ipari (5Kw) termék Budapesti bemutató termünkben ahol látható lesz működés közben is.



Az ipari rendszer főbb paraméterei: Motor teljesítmény: 5 Kw (üzemben 4.7 Kw), előállított hő: bemeneti hőmérséklet + 40C’, Mennyiség: 100L / óra. Fontos tudnivaló hogy bármilyen vizet tud hasznosítani akár fúrt kútból is dolgozik a rendszer (alap szemcse szűrővel). Az ipari rendszer leírását megtalálja a műszaki adatlapon.
gázpityu nem elérhető   Válaszol idézettel