Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-04-17, 22:57   #1 (permalink)
WSzP
Új tag
 
WSzP avatarja
 
Csatlakozott: 12-04-17
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
WSzP Van már jó hozzászólása
Üzenetküldés Skype™-on keresztül WSzP részére
Nyíl Passzívház és hibridház

Sziasztok,
A passzívház elég felkapott téma, mindenki beszél róla, ugyanakkor alig találni Magyarország területén valódi passzívházat. Ennek a fő oka szerintem az, hogy relatív nagy beruházást igényel, de már a telekvásárlásnál körültekintően kell eljárni, stb. Mi szeretnénk a köztudatba juttatni a hibridház fogalmát. Gyakorlatilag arról van szó, hogy a hibridház előnyeit a hagyományos építkezési technikákkal ötvözzük. Nyilván az eredmény nem lesz passzívház a szó soros értelmében, de sokkal költséghatékonyabb.
A+ energiabesorolású ház lesz tulajdonképpen. Szerintem az így készülő ház nagyon kis energiaigényű ház egy valós alternatívája a passzívháznak, ezért is érdemli meg a saját elnevezést, vagyis hogy „hibridház”.

Ez a téma azért született, mert ma készült el a témába vágó Passzívház és hibridház siteunk (passzivhaz.co a hivatalos url, de a hibridhazak.hu is ide irányít). Ezzel a sitettal kapcsolatban minden véleményt nagyon szívesen látunk. A tartalmak és szövegek még nem véglegesek, viszont a designt nyugodt szívvel lehet véleményezni. Köszönjük előre is.
WSzP nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának:
sbs (2012-04-18)