Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-02-13, 00:34   #1 (permalink)
kutyaálom
Új tag
 
Csatlakozott: 12-02-12
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
kutyaálom Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás faház alapjának lebetonozása

Kedves Fórumozók, én teljesen új vagyok itt, és mivel nem találtam az új hozzászólás beírásának lehetőségét, ezért a "válaszol" gombra kattintottam, de valójában nagyon is kérdésem lenne, betonozással kapcsolatban, amihez sajnos én egyelőre nem igazán értek, de a közeljövőben mindenképp meg kell ismerkednem vele!

Ugyanis ez év tavaszára egy, árván maradt kutyusokat befogadó otthon létrehozásának kezdeti lépéseit tűztem ki célul. (évek óta mentek kutyákat, de ez évtől nem maradt más lehetőség erre, mint az otthon felépítése!) A bérbe vett területre kapnánk kutyás barátoktól egy emeletes faházat, ami a későbbiekben a kötelező gazdasági épületünk lenne elsősorban.

Amiért e fórumra kerültem ma éjjel: a 6x4 méteres faház alapjának lebetonozása lenne az egyik első, és legfontosabb feladatunk, melynek költségeire már nagy erőkkel próbálunk gyűjteni. Azonban tőlem az építőipar bármely területe sajnos nagyon messze áll, ezért többeket megkérdeztem, interneten utánanéztem, de sajnos, ezidáig pontos, igazán megbízható választ nem kaptam a kérdéseimre.

Kérlek Benneteket, aki tud, segítsen nekem és az ózdi és környéki, bajba került, megmentett, gazdira váró kutyusaimnak abban, hogy végre pontos tudás birtokában lehessek a betonozásunk terén. Kérdés: miből és mennyi szükséges a 24 m2-es faház alapjának lebetonozásához?

Sajnos, nem igazán tudok egyéb adatokat egyelőre, de ha így kevés a kérdés, azt is kérem, jelezzétek, és akkor megpróbálok utánajárni mielőbb, hiszen az idő már igencsak sürget... Mivel fenti kérdésemre nem kaptam mindeddig kielégítő választ, ezért a költségek kiszámításával sem tudunk előrébb lépni, ami pedig igencsak fontos tényező lenne. Ha esetleg e tekintetben is tud valaki egy körülbelüli választ, összeget mondani e fórumról nekem, azt szintén nagyon hálásan megköszönném! Reménykedem, hogy talán azért vezetett el az utam és az Égiek e késő éjjelen erre a fórumra, hogy végre választ kaphassak a jelenem egyik fontos, válasz nélküli kérdésére... Köszönöm szépen a türelmét, aki végigolvasott, és előre is köszönöm a (remélt segítő szándékot!
kutyaálom nem elérhető   Válaszol idézettel