Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-11-02, 16:37   #2 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Lakóház építése vállalkozóként, saját célra

Igen kreatív gondolat :-)
Én személy szerint nem látom ennek technikai akadályát, hiszen kivitelezhető a gondolat. A probléma ott van elásva, hogy ahelyett hogy egyszerűen felépítenél egy családi házat, elég kacifántos a terv megvalósítása.

Egyáltalán nem tudom, hogy magánszemély egyáltalán bérelhet-e házat (ez amúgy az albérlet fogalmát merítené ki normál esetben)

Tehát lehet hogy máris két cégre lesz szükséged, az egyik bérbeadja, a másik bérbeveszi az építkezés befejeztével.

Mindenképppen komoly megvalósítási számítások kellenek, a döntés előkészítéséhez, amit még az is felrúghat a későbbiek során, hogy mikor milyen jogszabályok fognak változni és ez milyen negatív, vagy pozítiv hatással lehet a folyamatra.

Ez az én első gondolatom arra amit felvetettél.

Arról nem is beszélve, de ez maradjon kettőnk között (...) hogy egy családi ház kivitelezése során elég sok mindent be lehet szerezni számla nélkül is, bár ennek egyáltalán nem lenne szabad pozitívumnak megjelennie, mégis így van. A munkadíjról nem is beszélve....

Esetleg telephelynek nem építheted? Azaz úgy készülne a terv mint egy telephely, amelynek vannak kiegészítő helyiségei is (konyha, mosdó, WC)

DE szerintem jobban jársz ha simán építkezel, de lássuk más véleményét is.
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel