Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-10-28, 08:00   #6 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Gerard cserép az acél tetőfedő anyag

Na látom TE is "GERARD FAN" vagy :-)

Nekem mindenesetre nagyon pozitív a benyomásom, és maga a technológia/ötlet is remek, hogy fémből készült cserepek is léteznek a piacon.
Máris eszembejutott hogy micsoda VIHARKÁROK vannak szerte az országban, amikor a tetőfedő anyagokat (általában cserép) lefújja a viharos szél, és azok összetörve landolnak szerteszét. Hiszen ebben nincs semmi meglepő, aki építkezett ejtett már le agyag vagy betoncserepet nem is olyan magasról. Ha rosszul érkezik azonnalk kettétörik.
A Gerard esetében ezt teljesen megoldottnak látom, igy a magam részéről pusztán elméletben, kifejezetten javasolnám ilyen területekre. A leesett cserepeket egyszerűen össze kell szedni és vissza kell tenni. Micsoda megtakarítás ez.
A biztosítók helyében még támogatnám is, azaz a Gerard cseréppel fedett házak természetikár biztosítása lehetne sokkal kedvezőbb.
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel