Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-07-07, 20:46   #46 (permalink)
istvan62
Építész
 
istvan62 avatarja
 
Csatlakozott: 10-06-11
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3.318
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 826 köszönetet 768 hozzászólással
istvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtag
Üzenetküldés Skype™-on keresztül istvan62 részére
Alapbeállítás re: Műszaki ellenőrt keresek

6,60 méter falköz méretig megfelel a B, vagy C kategória, fölötte A kategória szükséges. Ráadásul egy ellenőrzés során az építésfelügyelet ezt úgy értelmezte, hogy nem csak teherhordás irányban érdekes. (3*8 méter belméretű garázshoz szerintük már nem elegendő a "C") Ez természetesen az épület összes szerkezeti falköz méretére vonatkozik.
A kamaráknál is meg lehet találni a területi bontást, csak tudni kell a módját, ráadásul a műszaki vezetőket (FMV) két kamara tartja nyílván, végzettségtől függően, tehát két különböző névjegyzék létezik.
Építész kamara: Magyar Építész Kamara - Névjegyzék A jogosultságnál az MV kezdetűek közül kell választani, a megyét pedig a területi kamaránál állíthatod be.
Mérnök kamara: Magyar Mérnöki Kamara A megyét itt közvetlenül állíthatod, a tagság típusánál az FMV, vagy MŰE státuszt kell bejelölni, és azon belül a listából az ÉP/ ... jogosultságúakat kell kikeresni
__________________
Mérnöki szolgáltatások álmai megvalósításához - http://www.csaladi-epitesziroda.hu/
istvan62 nem elérhető   Válaszol idézettel