Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-03-01, 08:37   #24 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Téglapártiak

Én is úgy tudom, hogy bárki megvásárolhatja, illetve most valljuk be, ez kicsit reklámszagú is! Vagyis a sok oktatás!

Ez a habos módszer am rendkívül gyors és tiszta építést eredményez, csak ajánlani tudom!


Ha már kicsit tégla és falazóanyagok:

Tegnap az európai terjeszkedésünk piackutatásaként felhívtam egy ismerősömet, aki nemrég költözött haza Franciaországból! Évekig foglalkozott kint festékekkel, építőipari termékekkel! Most megkérdeztem tőle, hogy mennyire lenne érdemes kint szigetelni, illetve kiszállítani termékeket! Erre az ő válasza, amin ledöbbentem:

Kint Franciaországban, főleg a modern építkezéseken a zsalukőhöz hasonlóan történik az építkezés és erre kívülről szerelhető kőburkolat megy, míg belülről már alapból a gipszkartonba integrált szigetelőanyaggal szerelik a falat!

Na a zsalukő az azért vicc, csak ahhoz tudta a legjobban hasonlítani, mivel itt nincs ilyen technológia még! Na most jó az éghajlat ott adja, hogy nem kell merész szigetelésekben gondolkodni, de tényleg ennyire le lennénk maradva? Németországban működik a 15-20 cm-es szigetelés, mivel legutóbb oda kerestek minket, de nem újat kell építeni, hanem régit felújítani!

Megdöbbentem azon amit mondott!
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel