Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-02-15, 20:51   #15 (permalink)
papesz28
Szakember
 
papesz28 avatarja
 
Csatlakozott: 11-02-08
Hely: Ajka
Összes hozzászólás: 188
Kiosztott köszönetek: 44
Begyũjtött 32 köszönetet 32 hozzászólással
papesz28 Hírneve felfelé szállpapesz28 Hírneve felfelé szállpapesz28 Hírneve felfelé szállpapesz28 Hírneve felfelé szállpapesz28 Hírneve felfelé száll
Üzenetküldés MSN-en keresztül papesz28 részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül papesz28 részére
Alapbeállítás re: Segítség az iszap károsultaknak

Mivel mi Ajkán lakunk, ezért közelről tapasztaljuk, hogy nem egy egyszerű itt segíteni sem

Nekünk több kedves ügyfelünk volt , aki felhívott , hogy utal ennyi és ennyi pénzt , vegyünk belőle azt ami itt kellhet, és adjuk át, hát mondanom sem kell , egy fél platóra való cuccot bevásároltunk, kimentünk, és leadtuk, mert magánszemélyekkel nem nagyon érintkezhettünk, szóval leadtuk, és már a konzerveket és a többit vitték is ki a katonáknak a bográcsba!!!!!

Nem az embereknek, a szegényeknek, hanem nekik, és nem ez a legbosszantóbb, hanem hogy rettentő mód jól elvoltak, és úgy lesz@rták az egészet, hogy kedvünk lett volna alájuk rúgni.

Építkezés, most úgy néz ki lesznek újabb házak, amikben lehet mi is részt veszünk, olyan feltételekkel, hogy most nem mi adunk ajánlatot, hanem ők , és mi annyiért megyünk , amennyit kapunk.
Ha tudunk segíteni az általatok felajánlott tételek közvetítésében , akkor azonnal szólunk, vagy adunk elérhetőséget!!

Amúgy jelenleg is gyalázatos a környék, és rettegünk attól , hogy jön a jó idő, mert megindul a por, és aztán lehet maszkban járni
papesz28 nem elérhető   Válaszol idézettel