Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-02-13, 22:41   #8 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Mihez kell építési engedély?

Bocsi, hogy lusta vagyok, de most a napokban gépundorom van Nincs kedvem visszaolvasni! Most elakarok bontani egy 70 m-es garázst és tőle pár méterre, akarok építeni egy könnyűszerkezetest (igazából akkor akarom majd bontani, ha kész az új!


A könnyűszerkezetes olyan széles lenne, mint egy 3 állásos garázs, de csak kettőben állna autó! A házhoz közelebbi részét összeakarom kötni a házzal, egy átjáróval! Folyosót akarok bele tenni, konditermet, szaunát és egy irodát, mivel így kintről jönne egy külön bejárat! Ez tudom, hogy nagy, mert tényleg az! De igazából mostmár a ház tetőrendszerét, illetve a házat nem bontanám meg egyáltalán, csak átjárót vágnék a falra! Ez engedélyköteles dolog! Kívülről az egyik része hullámlemez, belülről pedig teljesen szigetelt, az iroda része pedig osb lapos és arra vakolat ráhúzva! Vagyis tervek szerinte, de ez még változhat! Lehet, hoy a beálló része teljesen le lesz húzva vakolattal!

Még ebben az évben ezt összeakarom most hozni, lehetőleg a tavasszal! Ha ezt terveztetni kell, meg engedélyeztetni, akkor tolnom kell a költségkeret miatt! Kell, vagy nem?
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel