Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-01-21, 22:12   #13 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Lakberendezés, belsőépítészet

Ígértem a képeket!
Régi és az új ötlet


Na szóval a lényeg az, hogy a piros keret, amit jelöltem, az a lefelé jövő tetővonal, az kb 1 m magas a legmélyebb részén.

A szoba belmagassága sztem 230 és azon a részen ahol nincs piros egy kiugró ablak van. Én kutyaolnak hívom.

Az újabb részen az általam megálmodott dolog van, a zöld téglalap az egy beépített gardrób lenne egy polccal fellehetne rá pakolni és kész. Egy 70-es ajtó lenne ott. Annak a falán fent egy tv és lehet, hogy kőburkolatot alkalmaznék. A mellette lévő ablakon redőny van , az ablak alatt radiátor, azt is cserélem. Középre a tv és a kanapé közé egy olyan asztal amit írtam . A kanapé mindenféleképpen bőrnek kéne lennie. Szeretem az anyagot, múltkor ki is néztem egy nagyon jót

Remélem, hogy nagyjából értettétek, kíváncsi vagyok az ötletekre. Felül gipszkartonos plafont akarok, szívesen burkolom akár az egészet és kőveket is szívesen használok!


Az ajtóval szemben az asztal nem lenne rossz, ha maradna, mivel elég sokat rajzolok, meg a költségvetéseket is a nyomtatón szoktam kinyomtatni. Nem tudom, nem szívesen válok meg tőle.

Amúgy az ajtót akár mozgathatjuk máshova is, azon az oldalon, ahol az az íróasztal, illetve ajtó van, végig lehet bárhova tenni, az egy 10 cm-es fal, ráadás mögötte nyitott. Az ajtó am nem akkora nagy, mint ami a képeken látszik.
Ezeket már megvalósítottuk a másik házunkban és az irodában! Itt lehet megnézni!

Közben megtaláltam az asztalt:

Utoljára módosítva: Gábor által : 2011-01-21 22:29
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának:
sbs (2011-01-26)