Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-12-21, 18:24   #4 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Postaláda és a szórólapok

Sajnos az olcsó postaládákat ma már meg sem érdemes venni, mivel pár hét alatt tönkremennek a begyömöszölt ujságoktól. Az egész e miatt a marketing-hajhász évtized miatt van, rémes.

Mondom én aki benne is van az iparban (mármint a kihordásban érintett a családom). Ez is egy munka mint minden más, de most az ünnepek előtt borzasztó mi van. 8-10 féle szórólap és nem a szokásos, hanem szinte hetilapnak is beillő vastagságban. Egyszerűen nem lehet elhelyezni ezt a mennyiséget és ez marhára nem érdekli a reklámoztató cégeket.

Mindamellett én szeretem a szórólapokat. Rengeteget spóroltunk már azzal, hogy tudtuk mikor hova kell menni valamiért. Sokan vannak akik kiirják a postaládájukra, hogy NEM KÉREK SZÓTÓLAPOT (vannak ennél durvábbak is: NE DUGJÁL BE REKLÁMOT!, stb), pedig szerintem jobban megérné akár egy csövet feltenni a szórólapoknak.

Volt hogy 19"-os LCD monitort vettem a gyerekeimnek 15e Ft-ért, azóta sem látok ennyiért, pedig ez egy éve volt, de akár sorolhatnám is az előnyeit. TV-t is igy vettünk 3 napos tesco akcióban (azóta sincs annyiért tv...)

Szóval megéri ha az ember tájákozott, csak meg kéne oldani, hogy legyen helye a szórólapoknak a postaládában!
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel