Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-12-09, 09:46   #2 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Vegyes tüzelésű kazán bekőtése meglévő rendszerbe.

Hello!

Nekünk még most teszt alatt áll, de egy olyan rendszert hoztunk össze, amely a meglévő fütő-hűtő gépezeteket hozza össze. Vagyis nálunk kezdetben még csak a gázt és a klímát tartotta távol egymástól, de hát ez nem nagyon fűg össze. Ezek után bonyolítottunk a rendszeren és tettünk be ezek mellé egy vegyes tüzelésű kazánt, majd egy geoermiát is.

Ha csak a vegyes és a gázt akarjuk összehozni, akkor a rendszer figyeli és úgy adagolja a levegőt, hogy az tartsa az aktuális hőmérsékletet, majd ha már alszik kifele a tűz, erre rá segítsen a gázkazánnal.

Ezt az egész rendszert akár kényelmi eszközökkel is lehet bonyolítani, mint pl. a gsm modul, vagy képernyőről is lehet mindezt vezérelni akár a saját érintős okos telefonunkról.

Ezt a rendszert sokkal a nagy cégek ára alatt mi is megvalósíthatjuk, nálam lehet érdeklődni és akár megnézni a kész eszközt.
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel