Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-18, 21:52   #13 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Kombi kazán problémák - Hidromag

Na kezdek kiokosodni....

A HIDROMAGnak magnetizáló hatása van a vízre amely fizikai jellegû, a kezelt víz kémiai összetétele teljesen változatlan marad. A vizet nem lágyítja. A magnetizált víz kb. 24 óráig és/vagy kb. 200 m távolságig képes megõrizni tulajdonságait.

A HIDROMAG-gal kezelt vízben kiválnak a már oldott ásványi kristályok, amik így nem képesek összetapadni és lerakódni, lágy iszap formájában továbbhaladnak.

A kezelt víz megakadályozza a vízkõlerakódásokat, a régieket feloldja, így teljesen szükségtelenné válik bármilyen egyéb adalék bevitele (pl.: vízlágyítók). A HIDRO-MAG hatása a felszerelés után azonnal jelentkezik a rajta keresztül áramolt vízen, a lerakódott vízkõ fellazítása és teljes eltávolítása hosszabb idõt igényel (2-8 hónap). A vízkõlerakódás a fûtõszálak hõleadását csökkenti, ezáltal az elektromos fogyasztásuk növekszik, majd meghibásodáshoz vezet. A vízkõtõl megvédett szerelvények és eszközök élettartama megnõ.

Hidromag ár: Egy családi házhoz való ilyen viztisztitó eszköz 13.000.- FT
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel