Téma: Térkővezés
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2022-10-11, 16:22   #1 (permalink)
soslaptop
Új tag
 
Csatlakozott: 22-10-11
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
soslaptop Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás Térkővezés

Viva Kővilág 21 kft.

A nevünk Kerekes Katalin, és Márton Zoltán.
Családi vállalkozásként, huszonöt év folyamatos építőiparban eltöltött idő, és ezalatt megszerzett tapasztalataink alapján tökéletesen megtanultuk, így teljes magabiztossággal merjük kijelenteni, hogy az elégedett megbízóinkhoz vezető egyenes út, a szakma iránti szenvedélyünk és elvégzett munkáink minősége, az ügyfeleink igényeivel szembeni rugalmas hozzáállásunk.
Cégünk sikerét és alapját ,,Alfáját, omegáját" adja, valamint küldetésünk egyben, hogy minden kedves megrendelő igényeit folyamatosan szem előtt tartva, ezzel párhuzamosan legjobb tudásunk szerint igyekezzünk önöknek további költséghatékony, kreatív ötletekkel szolgálni minden megbízás terén, hogy megbízó és megbízott egyaránt elégedett mosollyal élvezze az áhított végeredményt!
Velünk, a minőségi munkavégzés mellett az összeszokott, profi szakembereinkkel a munkafolyamat is a lehető leggyorsabb ütemben zajlik.

Inspirálódjon oldalunkon található referencia képeink közt, vagy csatlakozzon Ön is Facebook csoportunkhoz, ahol képpel és névvel, valós visszajelzések alapján győződhet meg átadott munkáink minőségéről, a kedves megbízók velünk szerzett tapasztalatairól!
Ossza meg velünk Ön is egyedi elképzeléseit és írjon nekünk ingyenes árajánlatért!
Mi pedig huszonöt év alatt szerzett tapasztalataink alapján megvalósítjuk önnek álmai otthonát!

Kerekes Katalin & Márton Zoltán
Viva Kővilág 21 Kft

https://vivakovilag.hu/
soslaptop nem elérhető   Válaszol idézettel