Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-02, 09:52   #4 (permalink)
TMónika
Tag
 
Csatlakozott: 10-10-28
Hely: Leányvár (Komárom-Esztergom megye)
Összes hozzászólás: 37
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 8 köszönetet 7 hozzászólással
TMónika Megindult a hírnév útjánTMónika Megindult a hírnév útjánTMónika Megindult a hírnév útján
Alapbeállítás re: Építőanyag-kereskedelem (Komárom Esztergom megye)

Idézet:
Gábor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Helló Mónika! Engem érdekelne a dolog, Esztergomban fel is kereshetitek a helyi alvállalkozóm. Ha ez megvan, akkor pedig felvennénk a termékeiteket a webáruházunkba és ha helyileg jó nektek a kiszállítás, akkor rendezhetitek ti megfelelő jutalékért.

A terranova termékeket régebben használtuk a homlokzati munkáink során, megvoltunk vele elégedve. Most pár napja egy pesti ismerősömnél voltatok bent és ott engem is ajánlottak neki. Bevallom, hogy én azóta nem tettem semmit sem az ügy érdekében, de ha veled beszélgethetek erről, akkor semmi akadálya az együttműködésnek! álam minden alapja a jó ár és a színvonalas minőség!
Szia Gábor!
Elnézést, hogy csak most válaszolok! Természetesen szívesen felvesszük a kapcsolatot a helyi kiviteleződdel, ha megadnál egy elérhetőséget!?
Örülök, hogy meg voltatok elégedve a termékekkel, a Weber Terranovánál nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, nem engednek ebből, csak azért, hogy a piaci ár alatt lehessen értékesíteni a rendszereket!
A honlapodon található telefonszámon el tudlak érni téged? Ha nem, akkor kérlek az info@terranovavakolat.hu címre küld el az elérhetőségedet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással!
TMónika nem elérhető   Válaszol idézettel