Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-10-22, 06:53   #4 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Szélerőmű házihasználatra

Vannak hülyeségek az életben. Legalább hallották, amikor kiröhögted? Eszem megáll mennyi hülyeség kell ahhoz, hogy tornyot építs. Én am egy olyan számtech rendszert terveznék ebbe az országba, hogy az összes szakhatóságnak belehessen vallani a mondanivalónkat, ha kell, meglehessen őket hívni, időpontokat lehessen kérni, stb. Más országokban nem tudom, hogy van-e hasonlóa, de képzeljétek el, hogy jó nem építész téma, de képzeljétek át. Tesóm elment megfázással az orvoshoz. Azon a napon felbaszták az egyát, magas volt a vérnyomása. Na ott helyszínen őt elküldték a fogorvoshoz, kardiológiára, és még vagy három ultrahanagra, meg egy ilyen egynapos gépet is ráaggattak. Első lépés volt az időpontok kérése, ezzel egy hét elment, de úgy, hogy minden nap fél napt várt erre. (se online, se telefonon nem lehet itt megoldani) Utána csütörtökre adtak neki időpontot ultrahangra csütörtökön hazaküldték, hogy menjen pénteken. Utána pénteken is hazaküldték, majd hétfőn beengedték és megvizsgálták. A fogorvosnak ehhez mi a köze, még szerencse, hogy azt magánúton csináljuk és azonnal megvan időpontok nélkül. (am tökéletesek a fogai, félévente jár vele ellenőrzésre)
Na szóval a lényeg az, hogy kell az elővigyázatosság, de ha már elküldik össze vissza őt, akkor ne ő menjen ugrálni az időpontokért és szívassák egy hétig, ráadás ha valaki időpontra megy, akkor ne a kávézásokkal elhúzott idő miatt szívjon az ember.

Na a végén kiderült, hogy a tesómnak semmi baja és megsúgom, hogy megfázásra elfelejtette felírni az orvos a gyógyszert. Én az egész országra javasolok egy központi rendszert, amely a hivatalok között is működik. Ezzel a lakosságnak rengeteg időt lehet megspórolni. Tesóm ezért az akcióért 1.5 hetet nem melózott, ebből pedig tényleg egy hét teljesen felesleges személyes időpontkérések sorozata volt. Nagyon örülök neki, hogy végül teljesen egészséges, meg inkább menjen és vizsgálja ki magát, de sok időt lehetne fogni.
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel