Téma: Áthidalók
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-09-21, 09:38   #1 (permalink)
istvan62
Építész
 
istvan62 avatarja
 
Csatlakozott: 10-06-11
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3.318
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 826 köszönetet 768 hozzászólással
istvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtag
Üzenetküldés Skype™-on keresztül istvan62 részére
Alapbeállítás Áthidalók

A nyár elmúltával ismét élénkül az oldal, itt egy újabb gyöngyszem:
Távoli múltban, építés vezetőként új céghez hívtak, jelentős jövedelem növekedéssel. Agyondicsért "szuper kőművesek", önállóan, megbízhatóan dolgozó brigádvezető. Úgy állapodtunk meg, hogy az előző helyemen egy hónapra van szükségem, hogy korrekt módon lezárjam a folyó munkát, utána jövök. Közben, időnként szükség szerint ránézek a csoda csapatra. Az egyik ilyen ránézés alkalmával a csapat válogatott része a cég saját irodájának kialakításán dolgozott. Meglévő, földszintes épület, homlokzati falba utólagosan bontott nyílásba ablak beépítése, kb 2,40 széles. Annak rendje, módja szerint födém aládúcolva, nyílás kibontva, tennék be az ablakot. Kérdem: áthidaló? Válasz: "Az minek? Az ablak elbírja azt az egy sor téglát, ami fölötte maradt"
Megjegyzem az egy sor tégla fölött csak egy födém, meg a tető támaszkodott arra a falra. És ez annak ellenére nem jutott eszükbe, hogy az ideiglenes dúcolást megcsinálták!
Ilyen "szakemberek" mellet 5 percre nem lehet ott hagyni egy építkezést, nem egy életbiztosítás, szóval maradtam a régi cégnél.
__________________
Mérnöki szolgáltatások álmai megvalósításához - http://www.csaladi-epitesziroda.hu/
istvan62 nem elérhető   Válaszol idézettel