Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2021-03-21, 05:16   #26 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Mérges vagyok re: Talpon álló erdő ára 2018.

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Eltelt fél év.Több miden történt ez idő alatt. Például le telt az újra telepítési határidő, azaz a 2 év a kivágástól számítva. Jött is az új felügyelő ellenőrizni a területet. Éppen én is a helyszínen tartózkodtam. Közölte, hogy mi járásban van, én meg közöltem, hogy már nem én vagyok a terület gazdája. Na akkor én adjam be az erdőgazdálkodási jogviszonyom megszüntető kérelmemet, akkor majd az új tulajdonost szólítják fel a kötelezettsége teljesítésére.Kis haladékot kértem még, folyamatban lévő rendvédelmi ügyből kifolyólag, várjuk meg annak eredményét még.
A hatóságok a 3. fellebbezésemet is elutasítva bűnügyben véglegesen, kénytelen voltam átadni jogaimat mint volt erdőgazdálkodó, jogaim fenntartása mellett.
Az óta gazdát cserélt a terület, megtörtént a tuskók kiemelése, és egy nagy -hosszú halomba kihordása is 4 ha -ról. Pályázattal lesz betelepítve a Natúra 2000 terület. A nemes nyár után, most szürke nyár lesz telepítve, tudomásom szerint.
Hogy mennyi fa lehetett az erdőben a mai napig nem lehet tudni igazán? Kecskékre bíztam a káposztát!Ez a hatóságokat nem hatotta meg, mindent rendben találtak. Erdőmérnök készítette a fa adásvételi szerződést, amiben a fa mennyisége hektárban volt megadva. Ez a hatóságok szerint nem bűncselekmény? Az engedély nélküli fakivágás, túlvágás ügye külterületen szintén NEM bűncselekmény?
Felvetődik a kérdés ismét: Mi a talpon álló erdő ára 2018-ban?
Új mértékegysége van a fának az erdészetben!Erdőmérnök készítette a fa adásvételi szerződést, tapasztalt öreg róka.Már nyugdíjas korban van, de aktívan dolgozik "szakirányítóként"! A lakásán készítette a szerződést az erdőben lévő , kitermelendő fára. Külön szobában megirta a szerződést, majd hozta aláiratni az érintettekkel.A megállapodás valóban 4 ha erdőben lévő fára vonatkozott X forintért, tehát =4ha/Ft! Hogy ez mennyi térfogatú, vagy tömegű fa lehetett, azaz kg, vagy m3? Tessék kitalálni! Találós kérdés?
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel