Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2020-04-13, 05:05   #48 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Mérges vagyok re: Rezsicsökkentés 2014.

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Most nullázódott az újonan felszerelt, de először fordítva felszerelt víz mellékmérő távleolvasásos órám! Az oda-vissza számlálás szerinti eddigi fogyasztásom február 01-től összesen 4,56 m3, a korábbi 15 éves korlátlan hiteles mellékmérőm szerint 7-8 m3 volt a fogyasztásunk 2 havonta. Sok értelme volt az új távleolvasásos mérő felszerelésének, ugye?
Csak erre szerettem volna felhívni az olvasó figyelmét!
Hogy a főmérő- mellékmérők különbözete mennyi lesz így, ezzel a módszerrel , még NEM lehet tudni! 3-5 %-ot remélnek egyesek, és fél évi adatot gyűjtenek.Várjuk meg az eredményt, de én már keresném az 5% feletti eltérés okát is!Ezt javasolja a mérő óra gyártója is!
Ki fogja keresni, és ki fogja megtalálni?
Megpróbáltam leolvasni az újonnan felszerelt főmérő vízóránkat 60 nap után, hogy lássuk a ház össz vízfogyasztását, 2 hónapra vetítve. Ugyebár 2 havonta kellene diktálni valakinek a mérő állását a szolgáltató felé, hogy korrekt számla készülhessen, ne becsült, átlag számítás szerinti valami szörnyűség! Hát NEM tudtam leolvasni az új mérőórát eddig. Nem találom a módját, hogyan is találom meg a számláló szerkezetet.Talán nincs is ilyen rajta?Lehet, hogy csak impulzusokat ad, azt meg én nem tudom leolvasni ugyebár. Ahhoz valami kütyü is kell talán valahol? Hát így nézünk ki Mi, ennyire nem tudunk már semmit! Titkosított adatok.Az új villanyórával is úgy járok, hogy napi egy KWh bele megy, azaz növekszik a fogyasztásom, de NEM lelem az okát!A tárcsás régi óra azt is megmutatta, ha megnyomtam a csengőt, elindult a tárcsája forogni, és tizedek is voltak számlálva.Ezen én nem látok ilyet! A napi 1 KWh fogyasztás okát még azért keressük, nem lakott új ingatlan.Hogy gázban mennyi túlfizetésem keletkezett, legközelebb megírom!
Nem akar beállni az előző évi fogyasztásomra a számlázási rendszer, korábban pedig már szépen működött a dolog! Korábban máshol készültek a számlák is!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel