Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2020-03-04, 02:06   #46 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Kérdés re: Rezsicsökkentés 2014.

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A héten már beszámoló közgyűlés is lesz a tházunknál!A közös vízdíj 720 425Ft összegben van meghatározva az elmúlt évre. Mi ez az összeg, azt jó lenne tudni?
Ebben benne van a csőtörésből eredő kb. 600eFt eddigi törlesztésünk, a mért, de NEM számlázott fogyasztás, és a fő mérő-almérők közötti különbség is..Tehát egy egyveleg, mint a vegyes vágott savanyúság, vagy mint egy kehely turmix.Ez egy képzett közös képviselő KFT. semmit NEM érő munkája. Legközelebb a nevüket is leírom!Várjuk meg a közgyűlést, és a határozatokat!....
Az új közös képviselő is csak egy buta dolgot ismétel, mint egy papagáj. hogy az én vízórám nem volt " VÍZMŰ hiteles", A Mérésügyi hivatal, és a kormányrendelet szerint, viszont KORLÁTLAN ideig hiteles volt az órám!
A társasházi törvény ellentmondásban van az előzőekkel, buta a törvény is!Na de a lakótársak sem az eszükről híresek, tisztelet a kivételnek, amikor dönteni, és szavazni kell valamiről! A többség ereje, még nem biztos, hogy Ők lennének a bölcsek is!A kútba is bele ugornának szerintem.
Még bíznak az új távleolvasásos olasz mérőben, hogy csökken-megszűnik a különbözet a főmérő- és a mellékmérők között. A kéthavonkénti távleolvasás
csőtörés jelzésére időben szinte alkalmatlan, késedelmes,vagy teljesen alkalmatlannak tűnik egyenlőre.Vannak rendszerek, amelyek negyedóránként olvasnak, és van olyan ami naponta 2 alkalommal olvas. Nekem az utóbbi tűnik a legszimpatikusabbnak.
A különbözet azért soknak tűnik nekem is! Ismervén a helyi viszonyokat, én még azért tovább keresném az okokat a mérési különbözet okán!
Az elmúlt évi számlákba még mindig nem bírtam betekinteni. Titkosak?
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel