Téma: mobilgarázs
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2019-12-28, 17:50   #3 (permalink)
Izka
Új tag
 
Csatlakozott: 19-12-28
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
Izka Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: mobilgarázs

Üdvözlet, ha az awak mobilgarázs-ról van szó csak ajánlani tudom:

Cégünk mobilgarázsokkal és lemezgarázsokkal foglalkozik. Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink kiváló minőségére, ami maga után vonja a vásárlók elégedettségét. Minden átadott eladó mobilgarázs a legjobb minőségű anyagból készült a legújabb generációs technológiai megoldások felhasználásával.

Termékeinket mindenkinek ajánljuk, aki értékeli a termék minőségét,
emellett fontosnak tartja a legjobb mobilgarázs árakat. A garázsok a tartós, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően ellenállnak a mechanikai sérüléseknek


A cég 1992-ben kezdte meg tevékenységét. Profik segítségét igénybe véve kezdtük el az egyszerű, de stabil acélszerkezetek készítését. Jelenleg mobilgarázsok és lemezgarázsok széles választékát kínáljuk.

Miért egyedülállóak termékeink?

Vállalatunk kínálatának rendkívül fontos eleme a tartósság garanciája. Garázsaink, tárolóink, kutyakenneleink, lemezcsarnokaink mind rendelkeznek
plusz megerősítéssel, ennek révén a termékekre fokozott stabilitás jellemző. A cégünk által gyártott termékek hegesztése pontos, emellett plusz rögzítésekkel rendelkeznek, amelyek a fém elemek védelméhez járulnak hozzá.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.
email.: office@awak-mobilgarazs.hu vagy a +36306454070 telefonszámon
honlapunkat is ajánlom figyelmükbe:
https://awak-mobilgarazs.hu
Izka nem elérhető   Válaszol idézettel