Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2019-02-12, 20:13   #19 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Kérdés re: Talpon álló erdő ára 2018.

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kiderült, hogy az erdőben lévő fa eladásához, szerződés kötéshez NEM feltétlenül szükséges erdész szakirányító igénybevétele. Ellenben az erdőben lévő fa készlet felméréséhez már ajánlott az" erdész szakember" tudása, és igénybevétele is!
Na ezért fordultam én is a vevővel közösen ismert"erdőmérnök szakemberhez".? (???)
A megállapodás mégis nagyon rosszra sikeredett!Ez már bűnügyi kategória !

A fát mióta mérik hektárban egy vágás érett erdőben?Hektárban született a fa adásvételi szerződés?Mindenről van szó a szerződésben, csak a tényleges fa mennyiségéről nincs.Ehhez tényleg nem kell erdész szakembernek, mérnöknek lenni! Minden más erdőben végzendő tevékenységhez ellenben kell alkalmazni
" jogosult erdészeti szakszemélyzetet", aki felelős az ott történő bármi műve- let végrehajtásáért, így a kitermelt fa mennyiségének igazolásáért, és annak jelentéséért is a megadott határidőig. Most itt tartunk.A tárgyi félévet(2018.II.félév jelentését a mai nappal bezárólag kellene bejelenteni!
Nincs a kezembe semmi, egy aláiratlan tervezetet kaptam 2 hete, azóta csend!
Leadtam az erdész által átadott termelés jelentést az erdészeti hatóságnak, a szakirányító aláírása nélkül, kiegészítve részemről, mint erdőgazda még!A kiegészítésem sok mindent tartalmazott, csak a fa mennyiségéről nem tudtam nyilatkozni " Ne érdekeljen engem már a fa mennyisége!" Ennyi választ kaptam!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel