Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2019-01-20, 00:16   #30 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Figyelem! re: Biztonsági zárak, te mit választanál?

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Már hatósági bizonyítvánnyal is rendelkezem az ellopott gyorsvonati pótjegy bérletem igazolása tárgyában, a rendőrségi feljelentési jegyzőkönyvben felsoroltak mellett.
Ennek már elegendőnek kellene lennie a MÁV szerveinek is bizonyítékul, hogy 3 féle érvényes jegyem is volt ugyan arra a vonatra!A nyilvántartásukban vissza is kereshető lenne, hogy volt érvényes bérletem. Minden adat fel van jegyezve! Na ez még NEM ilyen egyszerű!

A koromat, és a felmutatott útlevelemet méltányolták-elfogadták, és jött egy e-mail, hogy visszafizetik az egész áru menetjegy árát, de a gyors pótjegyet a nyugdíjasnak is meg kell vásárolnia!
Na, de 3 félét egy vonatra?
Jogi nyelven, ezt mondják a jogalap nélküli gazdagodás tényének!Aki időben segít, az duplán segít! Ez most eddig elmaradt, vagy talán késik?A kormányhivatal áldozatsegítő szolgálata által kiállított hatósági bizonyítvánnyal még nem szállhatok fel a vonatra, de a rendőrség álltal kiállított feljelentési jegyzőkönyvel sem.A történtek óta már többször vásároltam gyorsvonati pótjegy bérletet, és mindig eszembe jutnak a történtek. Továbbra sem tudom a megoldást? Valaki talán többet tud az áldozat segítés témakörében?
Sajnos NEM ritkán fordulnak elő hasonló esetek!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel