Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-12-15, 04:41   #8 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Talpon álló erdő ára 2018.

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Közvetett úton találtam egy igazságügyi erdész szakembert. Elmondása szerint 15 éve nincs ilyen képzés, és talán 28-an vannak az országban. A mi megyénkben nem található ilyen szakember, mondja Ő. Hát ezért sem találtam könnyedén én sem meg Őt. Majd folytatom! Addig is óvakodjunk a Kiskunhalasi favágóktól, de nagyon!!!
Léteznek különböző táblázatok, ábrázolások, grafikonok az ingatlanok árát illetően. Ilyen az OTP ingatlantár táblázata is, amiben az " ERDŐ " is benne van mint ingatlan vagyon, a maga 800 000 Ft/ha árával.

Na ez egy nagy "MARHASÁG",

mondja az erdész igazságügyi szakértő, érték becslő szakma. Az erdő értékét számtalan tényező befolyásolja! Magát a földingatlan árát is számtalan tényező határozza meg. A rajta lévő ültetvényt szintén. Nem akarom felsorolni ezeket.
Megtörtént velem, még ebben az évben, hogy egy régen lejárt hirdetésemre hivatkozva felhívott egy érdeklődő vételi szándékát jelezve, és hogy Ő megmondja nekem, mit ér az én erdőm! Erre a táblázatra hivatkozott Ő is. Akkor gyorsan vége lett a beszélgetésünknek, és nem lett adás-vétel sem !!!
Egy KFT is hasonló BUTA táblázattal rendelkezik! Tudjunk róla!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel