Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-11-06, 15:25   #1 (permalink)
Sarkozi_Janos
Új tag
 
Csatlakozott: 18-10-29
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
Sarkozi_Janos Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás Csancsa árnyékolástechnika

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy bemutassam cégem:

A Csancsa Árnyékolástechnika Bt. 2001 óta a magyar piac egyik meghatározó szereplője, ami leginkább emberközpontú szemléletmódunknak, prémium kategóriás termékeinknek, valamint saját gyártóüzemünknek köszönhető, ami a kedvező garanciális feltételek mellett páratlan ár-érték arányú termékeket kínál ügyfeleink számára.

Nagykereskedésünk jóvoltából mindehhez ráadásul nagy stabilitás is társul, amit 2017 óta egy folyamatosan erősödő digitális jelenléttel igyekszünk növelni. Saját weboldalunk mellett így több tematikus honlapot indítottunk Zsaluziavilág, Napellenzővilág és Redőnyvilág név alatt, melyek azt a célt szolgálják, hogy az érdeklődők egy helyen találhassanak minden fontos részletet a kiválasztott árnyékolókról. A portálok az átfogó leírások mellett folyamatosan hasznos blogbejegyzésekkel, valamint referenciamunkáink galériáival bővülnek a maximális ügyféltámogatás és bizalom növelésének érdekében.

Nagy büszkeségeink közé soroljuk egyedi fejlesztésű napellenző tervezőnket, amivel bárki még azelőtt megnézheti otthonán a kiválasztott árnyékolót, hogy megrendelné azt, de óriási presztízsértékkel bírt cégünk történetében, hogy 2018-tól a törökországi Suntech luxuskategóriás pergoláinak és tetőrendszereinek forgalmazóivá váltunk.

Ha redőnyre, zsaluziára, napellenzőre vagy kültéri vászon árnyékolóra van szüksége, keressen minket bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Sarkozi_Janos nem elérhető   Válaszol idézettel