Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-10-01, 17:51   #23 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Mérges vagyok re: Biztonsági zárak, te mit választanál?

Alig egy év telt el az előző " besurranó tolvajlástól ", most engem raboltak ki a Balatonszabadi üdülő telkünkön fényes nappal, belülről lakattal bezárt kapu mellett. Én a kis házban lehettem, amikor a diót szedni akaró tolvaj a székre kikészített csomagok közül a válltáskámat magával vitte.Diót nem találhatott, mert az idén nagyon gyenge a termés.Minden iratom oda veszett , a kevés kis pénzemmel együtt. A Kaposvárról érkező kutyus a nyomvonalon határozottan elindult, két sarkon is befordult, és tovább ment, majd kb 500m után nyomot vesztett.Semmi nem került elő eddig!
Nem kívánom senkinek, hogy ilyen élményben legyen része!!!Van már Új személyim, lakcímkártyám, és jogosítványom is. A TAJ kártya, Adó kártya még újabb körök, cirkuszok, és bosszúságok sorozata.A MÁV-al való utazási , elszámolási ügyek még folyamatban vannak. 3 féle gyorsvonati jegyem volt ugyan arra a vonatra Siófok, és Bp. Déli pu. között.
1. Az ellopott gyorsvonati pótjegy bérlet, 2. A nyugdíjasként megvett egész áru menetjegy mellé vásárolt gyorsv. pótjegy, és 3., a Bp.-en vásárolt Új gyorsvonati pótjegy bérlet, ami a vásárlás napján 00-órától érvényes a leírottak szerint.Budapestre már elhozták az útlevelemet otthonról, hogy igazolni tudjam magamat.A tovább utazásom már normalizálódott, csak egy nappal később érkeztem haza a történtek miatt!

NÉVRESZÓLÓ számlát kellett volna kérjek a pénztárnál Siófokon! Ezt a péntárosoknak is tudniuk kellett volna, jelen esetben! Maradék pénzem csak Budapestig volt elég az egészáru jegyre.

A tolvaj a kerítést megemelve, a drót alatt bujt be, kisebb nyomokat hagyva, és két tollamat is elszórt a táskámból, amit bűnjelként lefoglaltak. A villámlátogatásomból 2 napos tortúra lett, és a többi bosszúság, és kár.
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel