Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-04-17, 13:45   #30 (permalink)
istvan62
Építész
 
istvan62 avatarja
 
Csatlakozott: 10-06-11
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3.318
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 826 köszönetet 768 hozzászólással
istvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtag
Üzenetküldés Skype™-on keresztül istvan62 részére
Alapbeállítás re: Járda a ház körül

A repedések helye, iránya tényleg a sarok süllyedésének jellegét mutatják, de szerintem így fénykép alapján nagyon szétszórtak, és rövidek ahhoz, hogy tényleg megsüllyedésből eredjenek.
Most a következő a morbid helyzet:
  • Amennyiben ez tényleg egy kezdődő megsüllyedés, a nagy valószínűségű beazonosításhoz is százezreket kellene elkölteni.
  • Önmagában a süllyedést korrigáló megerősítés szintén százezrekben mérhető tétel lehet, és az egyszerűbb változat az első időkben a repedések nyílását (további süllyedést) eredményezhet. A drágább változat a fél - egymilliós kategóriába esik, és nem minden talajtípusnál alkalmazható, bár akár vissza is emelheti a megsüllyedt sarkot.
  • Ha kivársz, és figyeled a repedések változását, közvetlen veszélyhelyzet nem várható. Ha a repedések erősödése azt mutatja, hogy süllyedés történt, lehet készíteni egy alap megerősítést, csak nagyobb repedéseket kell eltüntetni, miután az épület beállt.
__________________
Mérnöki szolgáltatások álmai megvalósításához - http://www.csaladi-epitesziroda.hu/
istvan62 nem elérhető   Válaszol idézettel