Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-08-27, 17:51   #3 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Saras födém hőszigetelése

Hát azt mondom, hogy a hyper megoldása elég drága dolog. Nem ezzel a megoldással csinálnám, mivel feleslegesen bontott Bár ő tudja, mivel ő a szaki és ő tudja a környezetet.

Én azt ajánlom, hogy ha nem használod a padlást akkor az egész felső részt üveggyapottal old meg. Tegyél rá 20 cm-et és kész. Ha akarod használni a tetőrészt, akkor a híper megoldásához hasonlóan üveggyapot a szarufák közé, amit felteszel és rá vmit járható padló. Vagy akár eps lap és rá beton...

De ha jót akarsz, akkor azt is lehet, hogy 25 cm-el lejjebb hozod a plafont és gipszkarton mennyezeted lesz. A 25 ből 20 cm szigetelés a plafonnak. Ha kevesebbet akarsz, akkor adj hozzá pár cm-et a szigeteléshez.

De amúgy nem tudom, hogy minek szigetelni a plafont, miközben a vert sárfalak és plafonok nagyon jó hőszigetelőek. Nagyanyáméknak is az van nyáron tűző napon is elég hüvös van a házba.
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel