Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-09-26, 20:17   #31 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Terem bérleti díjak!

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Előbb-utóbb bölcsődés leszek.Be van adva a felvételi kérelmem. Jelenleg nagyon jó dolgom van, a Teri mama vigyáz rám, aki nyugdíjas ovo néni, és Anyukám Édesanyja.Jól jön szüleimnek a Nagyi segítsége!A másik Mamám sajnos lebetegedett, operálni fogják szegényt. Semmi panasza nem volt, de az ultrahang vizsgálat talált valamit!

A szakorvosa szerint el kell járni a szűrésekre,Idejében!!! Ez a legfontosabb!Azóta mi is jobban oda figyelünk a hirdetésekre!
Talán még nem késő???
Jobbulást, és tejes gyógyulást kívánok a Mamámnak! Unokája: Levente
Már meg is operálták szegény Mamámat a tegnapi napon.Orvosa szerint jobb volt eltávolítani az egyik vesét. A hugának egy hónapja ilyen műtéte volt szintén, még csúnyább.Szinte hihetetlen, semmi panasza nem volt, soha nem volt komoly betegsége, így ultra hang vizsgálaton sem járt korábban soha a Mamám!

A rádióban van egy idétlen reklám a szűrővizsgálatokról, de olyan gyorsan elhadarják érthetetlen módon, hogy az ember tudatáig el sem jut igazán!Többször hallottam az utóbbi időkben, de nem tudnám idézni most sem!

Vajon hányan lehetnek olyanok, akik még nem voltak hasi ultrahang vizsgálaton???

Vajon egy hónap elég lesz-e a felépülésre, fog-e tudni utazni repülővel a Mamám, hogy itt legyen velünk, és minálunk?Várom nagyon! Unokája: Levente
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel