Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-06-04, 20:09   #1 (permalink)
istvan62
Építész
 
istvan62 avatarja
 
Csatlakozott: 10-06-11
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3.318
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 826 köszönetet 768 hozzászólással
istvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtag
Üzenetküldés Skype™-on keresztül istvan62 részére
Alapbeállítás kivitelezők 2017-ben

Valamikor régen én javasoltam sbs-nek ennek az alfórumnak az indítását, és sok témát indítottam is benne, de egy ideje nem írtam ide. Most ismét előállt egy olyan helyzet, amikor úgy érzem érdemes valamit megosztani. Vélhetően sokan tapasztalják az építőiparban a jelenlegi szakember hiányt. Feltételezem ennek is oka, hogy az eddig tartó tisztulási folyamat után most ismét megjelentek a kevésbé jó munkát végző vállalkozók, illetve a korábban nagyon jól teljesítők a túlterheltség, vagy az alkalmazottak levesztése miatt gyengébben teljesítenek.
Most közel egy időben két különböző jellegű munkánál kértek fel szakértésre, és az eredmény elkeserítő. Ezekkel kapcsolatban osztanék meg néhány fényképet, ami még a nem hozzáértők számára is ijesztő lehet.
__________________
Mérnöki szolgáltatások álmai megvalósításához - http://www.csaladi-epitesziroda.hu/
istvan62 nem elérhető   Válaszol idézettel