Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-04-21, 11:26   #1 (permalink)
i profili
Új tag
 
Csatlakozott: 17-04-21
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
i profili Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás gipszkarton hajlított profilok

A PROFILI Srl egy olyan cég, amely gyártásában megvalósított egy olyan rugalmas profilt, ami horganyzott acélból a falak és gipszkarton mennyezet könnyítésére szolgál. Az inspirációt a vállalat a sok éves munkák tapasztalatából a gipszkarton szerelés és építéséből szerezte. A gondosan megtervezett, kiváló minőségű hajlított profilok gyártását a levédés és szabadalmaztatás követte.
Egy teljesen új termék, amely megfelel az igényeknek, leginkább a problémás területeken, ahol lehetőség van a lekerekített falak, az S-alakú, ferde mennyezet, oszlopok, boltívek és ívek tervezésére és kivitelezésére.
Európa számos országában jelen vannak és most Magyarországot is szeretnénk megismertetni az I PROFILI szépségéről és használatáról az építőipar jelentős területein.
Az I PROFILI Srl cég a termék bemutatásával és forgalmazásával cégünket bízta meg.
Cégünk feladata a termék ismertetése és bemutatása a száraz és belső építészeti iparágban, valamint az építőipar minden olyan területein ahol szükség és igény egyaránt képezheti a termék használatát.
Eljuttatni olyan kis és nagykereskedelmi pontokhoz, ahol minden érdeklődő számára, elérhető termék legyen.

A Hajlítható-Ívelt gipszkarton profil megfelel a legkifinomultabb kreatív követelményeknek az építészek, tervezők, designerek munkáiban. Az íves falak, falburkolatok és álmennyezetek könnyítésében. Ez az eredménye a precíz tervezés és pontos megvalósítás, éves kutatás és fejlesztés után a termék szabadalmaztatása jelentette.- Az innovatív, rugalmas, de ellenálló formája - fenntartása struktúra, a kanyargó Profil könnyen hajlítható minden irányban kézzel. Ezért könnyű az alkalmazása a profi szerelőknek és barkácsolóknak.- A kanyargó Profil tökéletes ívelt falak, fátyol, boltívek és ferde falak építésére.- A "C" alakú függőleges falak könnyen szerelhetőek.- Biztonságosan rögzíti a gipszkartont mert egyedülálló szerkezetének köszönhetően a csavarok mindig talál egy biztos rögzítési pontot minden szögben.- Pozicionális, szereléséhez és rögzítéséhez egy ember is elegendő így jelentős munkavégzést és munkaerő megtakarítást eredményez.

Fő előnyei
A profilok használatának célja, általa a belső építészek, építészek,vállalatok a legkifinomultabb ötleteiket is meg valósíthassák. A profil könnyen hajlítható kézzel minden lehetséges irányba anélkül,hogy szükség lenne további eszközök igénybevételére.
A profil megtartja a kívánt alakját, tekintet nélkül a telepítés helyétől.(padló,mennyezet,stb.)
Speciális szerkezetének és kialakításának köszönhetően megtartja az ideális formáját, nincs szükség kiegészítő merevítőkre. Rögzítési módja olyan egyszerű , hogy szereléséhez egy személy is elegendő.
Hajlított profil könnyen felszerelhető a függőleges és szög formájú falak készítéséhez.

www.iprofili.hu
i profili nem elérhető   Válaszol idézettel