Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-04-18, 09:18   #1 (permalink)
szimat
Új tag
 
Csatlakozott: 17-04-18
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
szimat Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás Szakemberek segítsetek! Építkezés előtt állunk...

Hölgyeim és Uraim,

egyre komolyabban gondolkodunk, hogy belevágunk az építkezésbe (CSOK).

Megvan a kiszemelt telek, valamint a egy generálkivitelezőtől egy komplett ajánlatot is kaptunk. Eddig minden nagyon szép és jó, a terv alapján nagyon tetszik a ház, pont ilyesmire gondoltunk.

A gond az, hogy sajnos szinte nulla építési tapasztalattal rendelkezünk, így a legtöbb dolog számunkra kínai. Betoncserép vagy sem, milyen a szigetelés, födém, stb, még felsorolni sem tudom Persze igyekszem alaposan tájékozódni a neten, hogy mi mit jelent és miért jó, de ez közel nem az igazi és megbízható forrás.

Ami elsősorban érdekelne, hogy a kapott leírás és terv alapján a leendő házunk "nagyon gyatra, megteszi, közepes, egész jó, nagyon jó" kategóriába sorolható. Értem ez alatt, hogy megfelelő az anyagválasztás, kellően komoly és hatékony mindenhol a szigetelés, stb, stb, ami egy háznál a legfontosabb szempontok. Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene, pl. azzal, hogy áttekinti gyorsan a tervet és a leírásokat és egy gyors véleményt írna az egészről. Gyakorlatilag életünk nagy részét itt szeretnénk majd leélni, nagyon nem mindegy milyen lenne a ház.

Aki tudna nekünk segíteni, az kérem jelezze, átküldöm a dokumentációt e-mailben (kitakarva a kivitelező, tervező, stb. adatait). Az is nagy segítség lenne, hogy ilyen kérdésekkel kihez fordulhatok (Baranya)?

Minden segítséget előre is köszönök!
szimat nem elérhető   Válaszol idézettel