Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-01-03, 19:51   #14 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Szomszéd jogok!

Idézet:
sbs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Loggi, minden Luxemburgban történik vagy kishazánkban? Amúgy jó favágást, tavaly én is alaposan megnyirbáltam a szomszéd telkére árnyékot vető fákat.
Ez utóbbi hazai történet, és ma is fenn áll ez az állapot. Mg területeknél sok hasonló eltérés akad.Legalább van dolga a földmérőknek!A privatizációkor osztották újra a földeket, és méregették ilyen jól ki a területet.Itt nem 20 cm a megengedett hibahatár +/-, valamivel több lehet, de ennyi?

A korábbi eset valóban Luxemburg melletti falucska, ma jöttem vissza. A favágásra nem maradt idő, volt más csinálni való.Belenéztem a jobb oldali közös határvonalba többször is. A fák valóban vissza lettek vágva kb. 1m magasságig a szomszéd által, így jobb a láthatósága a határvonalnak. Sajnos már a határvonalra épített lakóháza a szomszédnak, és a további építményei, és a keritése is nagy kilengéseket mutat, azaz hullámos! A +/- 20 cm hibahatárba belefér. Hogy itt kinek kellene a támfalat megépíteni kb.3 m magasat az alappal együtt 40m hosszban tudja valaki?
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel