Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-10-31, 03:11   #8 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Figyelem! re: Garázs szellőzés

Idézet:
istvan62 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A csőventilátor olcsóbban, egyszerűbben, építési engedély nélkül megvalósítható, nincs betörési kockázata, viszont csak a ventilátor bekapcsolt állapotában lehet olyan légárama, mint egy nyitott ablaknak. Ezzel szemben az ablak bevilágítást is biztosít.
A két átellenes nyílás tényleg jelentős mértékben fokozza a hatásfokot.
Végre egy oldal, ami a szellőzésről szól!Kéményseprőtől érdeklődtem, még a Construma kiállításon, hogy a sok balesetnek tulajdonképpen mik az okai? A híradásokból konkrétumokat nem lehet hallani, csak feltételezéseket leginkább.
Meglepő választ kaptam!

Egyszerűen elfogy a levegő a lakásban, az oxigén! Annyira tömörítjük már az ablakokat, ajtókat, és nem kellő módon gondoskodunk a friss levegő utánpótlásáról! A falak penészedése csak hab a tortán, és egy jelző műszer, hogy a pára is sok a lakásban!
Ehhez nem kell nyílt égésterű gázkészülék, hogy elfogyassza az oxigént , a lakásban tartózkodók is elfogyaszthatják azt belégzésük során!Ezt a választ kaptam!
Vizes autóval beállni a garázsba korróziós problémákat is okoz, és nem mindenhol állhat meg az autóval az ember a garázson kívül sem.
Régi épületeken is volt szellőző nyílása padlásnak,pincének, kamrának, magtárnak, stb.
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel